Liga 1

Poli Iași - Viitorul nu se amână! Dinamo - Astra ar putea să se joace vineri » Anunțul făcut de LPF

Poli Iași - Viitorul se joacă duminică, 1 noiembrie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 29 October 2020

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a declarat că meciurile Dinamo - Astra și Poli Iași - Viitorul ar putea să se desfășoare conform programării inițiale, în ciuda cazurilor de COVID-19 care i-au lovit pe giurgiuveni și constănțeni. 

15 dintre testele pentru COVID-19 efectuate de Astra ieri au avut rezultat pozitiv, iar Viitorul a raportat marți 5 cazuri în rândul jucătorilor. Ambele cluburi au cerut amânarea meciurilor din etapa 9 a Ligii 1, însă Justin Ștefan spune că acestea vor avea loc, dacă cele două echipe au 13 fotbaliști apți, printre care un portar. 

Justin Ștefan: „Am trimis o adresă oficială către Viitorul”

„A existat o cerere de amânare de la Viitorul, există o cerere de la Astra, care vor fi tratate conform dispozițiilor regulamentare în vigoare. Care spun că dacă ai 13 jucători, printre care un portar, trebuie să joci

Ieri am transmis o adresă oficială către Viitorul (n.red. - că vor fi obligați să joace), iar probabil în cursul acestei după-amiezi vom mai culege date cu privire la situația de la Astra și vom reveni cu o adresă, dar în acest moment nu am constatat o imposibilitate de a avea 13 jucători pe foaia de joc, printre care un portar”, a spus secretarul general al Ligii la PRO X.

Dinamo - Astra este programat vineri, 30 octombrie, de la ora 21:00, în timp ce Viitorul are meci la Iași, cu Poli, duminică, 1 noiembrie, de la ora 18:00.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.