Campionate

JUVENTUS. Cristiano Ronaldo, luat peste picior de cel mai mare virusolog italian!

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 29 octombrie 2020

Roberto Burioni, 57 de ani, l-a ironizat pe Cristiano Ronaldo (35 de ani), atacantul lui Juventus, care spusese că „testul de coronavirus e de rahat”.

După ce, enervat că ratează confruntarea cu Barcleona și Leo Messi în Liga Campionilor, meci pierdut de Juventus cu 0-2, din cauza COVID-19, Ronaldo a scris pe Instagram că „testul pentru coronavirus e de rahat", starul portughez al lui Juventus a fost ironizat de cel mai important virusolog italian.

„Bun venit noului meu coleg Cristiano Ronaldo în marele grup al virusologilor", a comentat academicianul Roberto Burioni pe Twitter. Burioni, 57 de ani, este profesor de microbiologie și virusologie.

Testul lui Ronaldo de marți seara a ieșit tot pozitiv, la fel ca cel din urmă cu 5 zile, anunță publicația Goal. Cristiano a fost depistat pozitiv în urmă cu două săptămâni, în timp ce se afla în cantonamentul echipei național,

Amendă ridicolă pentru Cristiano Ronaldo

Ronaldo va primi o amendă ridicolă pentru încălcarea protocolului sanitar: 400 de euro. Chiar dacă ministrul italian al sportului, Vincenzo Spadafora, a declarat că „Ronaldo a ignorat protocolul sanitar, întorcându-se infectat cu coronavirus" în Peninsulă, starul lusitan al lui Juventus riscă o pedeapsă ridicol de mică.Conform Tuttosport, Cristiano a încălcat articolul 650 din Codul penal, dar va primi, probabil, o amendă de numai 400 de euro. Ceea ce înseamnă 0,0013 la sută din salariul său anual!

VIDEO Cele mai bune momente ale lui Cristiano Ronaldo la Juventus

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.