Liga 1

EXCLUSIV Cum motivează Astra amânarea meciului cu Dinamo » La CCA a fost ales deja arbitrul

Astra Giurgiu vrea amânarea meciului cu Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 29 octombrie 2020

Astra Giurgiu a remis astăzi o adresă secretarului general al LPF informând despre situația disperată de la echipă (un focar de coronavirus cu 15 jucători pozitivi după ultima testare) prin care motivează amânarea meciului cu Dinamo.

Totodată, în documentul semnat de președintele Dani Coman apare și informarea, așa cum a anunțat GSP.ro, că DSP Giurgiu a transmis clubului că nu se permite nu doar disputarea unui meci, ci și anularea antrenamentelor primelor două echipe ale Astrei. Mai ales că tot mâine, înaintea partidei de Liga 1, cu Dinamo, este o alta a echipei secunde a Astrei, cu Odorheiu Secuiesc.

Cum motivează Astra amânarea meciului cu Dinamo

„Lista A a clubului nostru, deși are înscriși 23 de jucători, are doar 18 cu drept de joc, având în vedere faptul că Takayuki Seto, Kehinde Fatai și Alexandru Ioniță sunt suspendați, Baicu este operat, iar Valentin Gheorghe este suspendat pentru cartonaș roșu. De asemenea, nu s-a luat în considerare că echipa a doua a clubului nostru are meci programat în Liga 3, de la ora 15:00, astfel că din numărul de jucători care v-au rezultat dumneavoastră că ar putea juca, trebuie să mai scădeți 16 și ajungem astfel la un număr de 8 jucători valizi pentru etapa a 9-a a Ligii 1! 

Astfel că nu e îndeplinit niciun criteriu din Protocolul medical, de aceea partida trebuie amânată în conformitate cu acest criteriu. Având în vedere această situație am dispus și testarea lotului de jucători de la echipa a doua, astfel că nu suntem siguri că vom putea juca nici meciul din Liga 3, situația fiind foarte riscantă, deoarece o parte din jucătorii acestui lot au fost la antrenamentele primei formații”, au comunicat oficialii Astrei Ligii.

Totuși, CCA a dispus deja delegarea arbitrului central pentru meciul de mâine seară, dintre Dinamo și Astra, de pe Național Arena: conform informațiilor GSP.ro, el este Lucian Rusandu.

VIDEO Cosmin Contra: „Eu l-am cunoscut pe Pablo Cortacero abia atunci când am ajuns la București”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.