Europa League

CFR Cluj, spectaculoasă în Europa League! Echipa lui Dan Petrescu a ajuns la o bornă incredibilă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 30 October 2020

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Young Boys Berna, în etapa a doua din grupele Europa League, după un meci în care echipa lui Dan Petrescu a suferit.

Clujenii au fost dominați în majoritatea timpului 1-0, apoi au greșit o dată și le-au dispărut două puncte. Au, oricum, patru puncte și pot face calcule pentru calificare, înaintea unei „duble” cu Roma programate în luna aceasta. Cu toate că s-au chinuit, elevii lui Dan Petrescu au atins o bornă spectaculoasă în meciurile europene.

7 meciuri la rând fără eșec

CFR Cluj a demonstrat aseară de ce este o echipă cu ștaif continental. Trupa lui Dan Petrescu a bifat al 7-lea meci consecutiv în Europa League fără eșec! De la eșecul cu Lazio, de la Roma, scor 0-1, în urmă cu fix 11 luni, ardelenii au adunat în a doua competiţie continentală 4 victorii și 3 remize, dintre care două cu deținătoarea trofeului, Sevilla.

În afara remizei cu Young Boys (1-1), au mai fost succesele cu ŢSKA Sofia (2-0), KuPS (3-1), Djurgarden (1-0) și Celtic (2-0) și “dubla” cu Sevilla (1-1, 0-0).

FOTO Imagini spectaculoase din CFR Cluj – Young Boys

 Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.