Stranieri

Rangers - Lech Poznan 1-0. Ianis Hagi, invizibil: „A irosit mingi și a părut obosit” » Nota 4!

Rangers - Lech Poznan 1-0. Ianis Hagi

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 30 octombrie 2020

Ianis Hagi, 22 de ani, a fost aproape absent împotriva polonezilor, primind cea mai mică notă la 1-0 cu Lech Poznan. În schimb, Rangers e fără greșeală: 5 victorii în 5 meciuri de Europa League

Rangers este unica echipă britanică neînvinsă în primele două luni ale acestui sezon în toate competițiile. Are 15 victorii și două egaluri în 17 meciuri (14 fără gol primit) în campionat și Europa League, cinci succese în cinci partide continentale (trei în preliminarii, două în grupe). Steven Gerrard pare să fi găsit în sfârșit cheia spre marea performanță la Glasgow. Lider în Scoția, cu șase puncte în fața lui Celtic, și un traseu de EL fără greșeală până acum.

Ianis Hagi are rolul său în acest mecanism, dar jocul nu e constant. Alternează evoluțiile bune cu cele slabe. Joi, la o zi după ce managerul albaștrilor spusese că "Hagi s-a integrat perfect, calitatea și abilitatea de pasator sunt evidente, poate deschide în orice clipă o apărare dacă are spații", a fost aproape inexistent la 1-0 cu Lech Poznan. Fiind înlocuit în minutul 69.

"Gerrard așteaptă acțiune din partea lui, dar acum nu a avut suficientă șiretenie în joc. A ratat o ocazie la începutul meciului, a irosit mingi și a părut obosit, per ansamblu. Lipsă de viteză la acest nivel", l-a caracterizat The Scottish Sun, care i-a dat nota 4, cea mai mică. Pentru Daily Record, "Hagi a căutat scânteia creativă. A găsit-o rar. Legătura cu Tavernier nu a mai fost la fel de eficientă ca de obicei". Nota 6. The Herald, la mijloc. 5. "Nu a primit suficiente mingi pentru a avea impact". 

42-4este golaverajul lui Rangers în 17 meciuri jucate acest start de sezon în toate competițiile

8assisturi și un gol are Ianis Hagi la Rangers în actuala stagiune (folosit în 16 partide)

Clasament grupa D Europa League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.