Europa League

Scandal între jucătorii de la CFR Cluj: „Bă, tu ne iei la mişto?!”

+15 Foto
CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1. Într-o formă dezastruoasă, Billel Omrani a devenit o țintă și pentru colegii lui. Rondon și Burcă nu au mai suportat indolența francezului și s-au repezit la el chiar pe teren.

Articol de Remus Răureanu  —  sâmbătă, 31 octombrie 2020

CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1. Într-o formă dezastruoasă, Billel Omrani a devenit o țintă și pentru colegii lui. Rondon și Burcă nu au mai suportat indolența francezului și s-au repezit la el chiar pe teren.

Omrani are un an fără o lună fără gol marcat și nu e vorba numai despre o criză, despre un moment în care un atacant bun nu găsește poarta. Billel e dezastruos în tot ceea ce face!

Petrescu l-a trimis pe teren pentru repriza a doua a partidei cu Young Boys. Ambele goluri din meciul încheiat egal, 1-1, aveau să fie înscrise în partea a doua, însă Billel n-a contribuit cu nimic la rezultat. Nu a contat în atac, el a fost mai aproape să-și submineze echipa, s-o îngroape chiar spre finalul partidei.

Scandal între jucătorii de la CFR Cluj: „Bă, tu ne iei la mişto?”

Clujenii respinseseră mingea din careul lor și elvețienii rămăseseră în presing. Omrani a preluat balonul și a încercat să-l treacă ușor pe lângă un adversar, un dribling riscant, forțat aproape de marginea careului. Un adversar l-a deposedat ușor și a rezultat încă o șansă de gol pentru Young Boys. Vișiniii au respins iar, până la urmă, și au ascuns gafa lui Billel.

La francez a țipat imediat Rondon, care așteptase ca atacantul să-i paseze lung pe partea dreaptă, departe de poarta lui Bălgrădean. Venezueleanul s-a întors și spre tribună după ce țipase la colegul lui și a strigat către oficiali ai clubului: „Uitați-vă la ăsta ce face!".

Și mai direct de atât a fost Burcă. Stoperul a făcut doi pași către Omrani, l-a înjurat și i-a urlat disperat: „Bă, degajează! Tu chiar ne iei la mișto pe toți?". După terminarea partidei, Omrani a evitat să parlamenteze cu coechipierii despre faza în care greșise grav, a ieșit singur de pe teren, cu o atitudine care conținea și lehamite, și resemnare.

El a avut un an 2019 grozav, a marcat atunci șapte goluri doar în partidele din cupele europene, a fost decisiv pe traseul pe care Clujul l-a parcurs până în „16-imile" Europa League. Și-a schimbat de atunci comportamentul și randamentul. Nu mai e serios nici în antrenamente și a mai fost apostrofat din cauza aceasta. L-au certat și Petrescu, și conducători ai CFR-ului. Acum a ajuns să-l înjure colegii pe teren, în timpul meciurilor!

Omrani, 27 de ani, nu a mai înscris de pe 1 decembrie 2019, când a dat gol într-un egal cu Hermannstadt, 1-1 în deplasare

GALERIE FOTO CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1

VIDEO Ilie Dobre a comentat partida din Gruia, CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1

CFR Cluj, lider în grupa de Europa League

Citește mai multe articole despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.