Tenis

Anna Chakvetadze, mărturie ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE: „În casă erau 5 bărbați uriași cu măști. Am crezut că sunt ultimele mele clipe, am simțit că e sfârșitul”

+8 Foto
Anna Chakvetadze a fost martora unui episod tulburător

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 31 October 2020

Fosta jucătoare de tenis Anna Chakvetadze (33 de ani) a rememorat într-un podcast cea mai înfricoșătoare experiență pe care a trăit-o: în urmă cu 13 ani, a fost jefuită în miez de noapte în propria casă. Amintirile acelei nopti încă o „bântâie” pe talentata sportivă, fost loc 5 WTA.

Pe 17 decembrie 2017, Anna Chakvetadze avea să trăiască noaptea ce i-a schimbat definitiv traiectoria carierei și percepțiile despre oameni. La doar 20 de ani, în plină ascensiune, sportiva născută la Moscova a fost jefuită în propria casă, la scurt timp după ce se întorsese de la un meci demonstrativ disputat în fața lui Justine Henin.

„Eram epuizați și ne-am dus direct la culcare. Dintr-o data, la ora 03:00 dimineața, m-am trezit. În casa noastră erau cinci bărbați uriași, care purtau măști și îmbrăcăminte de culoare închisă. Am auzit un țipăt, știam că e de la tatăl meu. M-am panicat, am crezut că sunt ultimele mele clipe, am simțit că e sfârșitul.

A fost înfricoșător, erau înarmați și l-au lovit pe tatăl meu. Când am încercat să ies din cameră, m-au strâns de mâini atât de tare încât nu le-am simțit câteva zile”, a rememorat Anna Chakvetadze experiența de-a dreptul înfricoșătoare trăită în urmă cu 13 ani.

Anna Chakvetadze: „Jaful era planificat de mult timp”

„Știau cine sunt, știau că tocmai câstigasem un ceas Rolex. N-a fost la întâmplare, cred că jaful era planificat de mult timp. Nu vreau să mai petrec mult timp în acea casă. Pe fiica mea, Kira, o las să meargă doar 3-4 ore pe zi - Anna Chakvetadze, potrivit ziare.com

Din aceeași generație cu Maria Sharapova, Anna Chakvetadze s-a numărat printre cele mai talentate jucătoare de tenis din Rusia. A câștigat 8 titluri WTA și a ajuns până în semifinalele turneului de Mare Șlem de la US Open (2007). A câștigat aproape 4 milioane de euro din tenis, dar și-a încheiat prematur cariera, în 2013, la doar 26 de ani.

FOTO. Anna Chakvetadze, imagini din carieră

+8 Foto
Anna Chakvetadze, foto: Guliver/gettyimages

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.