Liga 1

EXCLUSIV Rezultate ȘOC pentru jucătorii de la Astra la noile teste de coronavirus! Ce s-a întâmplat după amânarea meciului cu Dinamo

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 31 octombrie 2020

Jucătorii și staff-ul Astrei au primit, începând cu vineri seară, de la ora 23, și până acum, rezultatele testelor de coronavirus, iar cei mai mulți dintre fotbaliști au ieșit negativi.

Meciul Dinamo – Astra urma să se joace sâmbătă, dar partida a fost reprogramată pentru data de 14 noiembrie, ca urmare a cazurilor de coronavirus din lotul giurgiuvenilor, unde erau 27 de jucători (de la prima și a doua echipă) au fost diagnosticați cu COVID-19.

Doar patru jucători mai sunt pozitivi

Sursele GSP.ro dezvăluie că formația din Giurgiu a decis să retesteze 20 de jucători, iar din cele 16 cazuri pozitive de la prima echipă, doar patru au fost confirmate la retestare. Dintre cei patru, doar unul a avut virusul în vară, când clubul a fost afectat.

Prima testare a avut loc în București, la o clinică din centrul orașului, iar a doua a avut loc la Ploiești. Luni, giurgiuvenii se vor testa din nou pentru a fi siguri de rezultate, tot la Ploiești, acolo unde se vor retesta și fotbaliștii de la echipa secundă.

VIDEO Răzvan Burleanu, atac la antrenorii din Liga 1: „Dacă ești bun, trebuie să faci asta!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.