Publicitate

Man. United - Arsenal: Câștigă ”diavolii” derby-ul cu ”tunarii”? Cotă mărită la 60 pentru victoria lui United

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 31 octombrie 2020

Manchester United - Arsenal e derby-ul etapei a 7-a din Premier League. Confruntarea de pe ”Old Trafford” se joacă duminică, de la 18:30.

Manchester United și Arsenal au un start destul de slab de sezon, mult sub pretențiile celor două grupări de tradiție din Anglia. United e pe locul 15, cu șapte puncte strânse în cinci partide, în timp ce Arsenal se află pe poziția a 11-a, cu nouă puncte acumulate în șase jocuri. Totuși, ambele formații vin după succese în jocurile din cupele europene disputate la mijlocul săptămânii.

Manchester United e neînvinsă de patru partide și o primește pe Arsenal după un succes spectaculos în etapa a doua din grupele Ligii Campionilor. ”Diavolii” au câștigat la scor cu Leipzig, 5-0, și au un moral ridicat înaintea confruntării cu ”tunarii” lui Arteta. Pariorii pot profita dacă Man. United obține o victorie, un bookmaker important oferind cota 60 pentru un succes (detalii AICI)!

Arsenal vine pe ”Teatrul Viselor” după două înfrângeri consecutive în Premier League: 0-1 cu Manchester City și 0-1 cu Leicester. Arteta nu se bazează în continuare pe serviciile lui Chambers, Holding și Mari, accidentați, în timp ce David Luiz e incert pentru meciul cu United. Nici Solskjaer nu e scutit de absențe, Bailly, Jones, Lingard (accidentați), Martial (suspendat) și Telles (pozitiv la COVID-19) urmând să rateze derby-ul cu Arsenal.

  • Arsenal n-a mai câștigat pe ”Old Trafford” din 2006;
  • United n-a mai învins-o pe Arsenal în Premier League din 2018;
  • Bruno Fernandes și Lacazette sunt cei mai buni marcatori pentru cele două echipe: 3 goluri.

La o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Manchester United a fost mărită la 60, în loc de 2,05. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 300 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.