Liga 3

Gigi Becali chiar vrea să oprească CSA Steaua de la promovare: a trimis vedetele în Liga 3! Portarul Udrea a marcat din propriul careu! Echipa din Ghencea s-a împiedicat

FCSB 2 s-a impus cu 4-1 pe terenul celor de la FC Voluntari 2, scor 4-1, în runda cu numărul 8 din seria 4 de Liga 3.

Articol de Ionel Luţan  —  sâmbătă, 31 octombrie 2020

FCSB 2 s-a impus cu 4-1 pe terenul celor de la FC Voluntari 2, în runda cu numărul 8 din seria 4 de Liga 3. 

Partida s-a disputat pe arena „Gheorghe Dincă”, din Voluntari, și a marcat mai multe reveniri importante la FCSB. Toni Petrea a trimis la echipa secundă mai mulți jucători de bază, printre ei numărându-se și Aristides Soiledis, recent scăpat de coronavirus, sau Răzvan Oaidă, mijlocaș aflat în refacere după o accidentare de lungă durată.

La FCSB 2 au mai evoluat și Gabi Enache, Alexandru Buziuc, Ștefan Cană, Marius Briceag, Cristi Dumitru, Adrian Șut, Dimciu Halep sau Sorin Șerban.

Mihai Udrea, gol din poartă în poartă

Mihai Udrea a oferit cel mai spectaculos moment al partidei, una la care a asistat și Mihai Stoica. Portarul în vârstă de 19 ani a înscris cu un șut din propriul careu. Mingea lovită puternic a căzut pe linia de 16 metri a suprafeței de pedeapsă adverse, a căpătat o traiectorie ciudată și l-a depășit pe omologul Mihai Cotolan. 

VIDEO. Golul marcat de portarul Mihai Udrea

FCSB pune presiune pe CSA Steaua

Cu victoria de astăzi, FCSB 2 acumulează 18 puncte. Ocupă locul secund în seria 4 de Liga 3, la 4 lungimi de liderul CSA Steaua. „Militarii” au făcut astăzi primul pas greșit din acest sezon, 0-0 cu CS Tunari.

VIDEO. Chindia - FCSB, match preview

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.