Liga 1

FC BOTOȘANI - UTA 2-3. Marius Croitoru a luat foc: „N-ai ce căuta, bă, ca arbitru în Liga 1! Își bate joc de noi! E prea mult, să-și rupă ecusoanele!”

+17 Foto
UTA a învins-o pe FC Botoșani, scor 3-2, în etapa cu numărul 9 din Liga 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor eliminat pentru proteste, a pus la zid arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 31 October 2020

UTA a învins-o pe FC Botoșani, scor 3-2, în etapa cu numărul 9 din Liga 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor eliminat pentru proteste, a pus la zid arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic.

N-ai ce căuta, bă, ca arbitru în Liga 1 dacă nu vezi 4 în ofsaid! E prea mult, nu se poate! Se joacă prea ușor cu noi! Asta e problema. Ei spun că plătesc pentru greșelile lor, dar problema e că plătim și noi pentru greșelile lor. Noi, antrenorii, jucătorii, când greșim, ei nu plătesc. Mă interesează mai puțin ce se întâmplă cu ei. 

Nu pot să cred că tu nu vezi 4 jucători în ofsaid! Mai purtăm și ecusoane... Hai să le rupem și să ne lăsăm! Cât să mai suportăm?! Avem și noi o viață scurtă, lungă, cum o fi. M-a eliminat că am depășit spațiul tehnic... Varul e pe teren, nestins. Sunt sătul de var! Îl vedem la televizor și atât. Suntem mințiti în continuare. E prea mult! La Sibiu a dat penalty la o cădere de calciu. Își bat joc de munca noastră! Să pună var mai rapid, să repare ce greșește omul!”, a declarat Croitoru.

La ce face referire Marius Croitoru:

Imediat după pauză, Erico a egalat pentru UTA la 2, din centrarea lui Vlad Morar. Primele reluări au demonstrat că brazilianul se afla în poziție de ofsaid.

FC Botoșani a beneficiat de două penalty-uri în prima repriză. Al doilea a fost acordat în mod eronat - detalii, AICI.

„Au fost trăiri intense pe bancă. Mă bucur c-am reușit să reglăm destul de multe chestii la pauză. A urmat o perioadă inexplicabilă după golul nostru din minutul 4, i-am lăsat să joace așa cum au vrut pe cei de la Botoșani. Mă bucur pentru fotbaliștii care au marcat. 

Au fost ocazii de ambele părți, dar cred că în această seară am meritat victoria. Nu a fost atât de bun începutul, cu acele 3 remize și înfrângerea dureroasă cu Poli Iași. Am reacționat bine ulterior însă.

E o victorie uriașă. Am câștigat pe un teren pe care se câștigă greu puncte”

Laszlo Balint, antrenor UTA

FOTO Cele mai tari imagini din Botoșani - UTA 2-3

VIDEO Adrian Mititelu, acuzații grave la GSP Live: „Mihai Rotaru controlează arbitrajul românesc!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.