Liga 1

Valeriu Iftime îl „urechează” pe Croitoru: „A pierdut pe mâna lui... Mi-e frică de retrogradare!”

+17 Foto
Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a tras concluziile după înfrângerea cu UTA Arad, scor 2-3

Articol de Alexandru Barbu  —  Saturday, 31 October 2020

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a tras concluziile după înfrângerea cu UTA Arad, scor 2-3 (etapa cu numărul 9 din Liga 1).

„A fost un meci frumos, păcat că l-am pierdut. A fost și greșeala aceea de arbitraj, dar și greșelile noastre. Sunt dezamăgit, pentru că sunt niște puncte pierdute. E greu să mai visezi la play-off în aceste condiții. N-am mai câștigat de foarte mult timp pe teren propriu. 

O seară tristă, una peste alta. A fost un meci deschis, noi am jucat fotbal atât cât am putut. Însă lucrurile nu sunt simple. Începe să-mi fie frică și de retrogradare. Echipa are potențial, se poate redresa. Dar când te bați singur de maniera asta...”, a spus Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

FC Botoșani - UTA 2-3 » Valeriu Iftime, despre discursul lui Marius Croitoru

Întrebat de afirmațiile făcute de antrenorul Croitoru la finalul partidei, finanțatorul moldovenilor a îndemnat la cumpătare: „Croitoru a pierdut pe mâna lui, în primul rând. A jucat fără fundași centrali și cu portarul ăla care nu e în formă deloc. Are doi stoperi și el joacă acolo cu Țigănașu. Dacă-l aveam pe Șeroni, poate era mai eficient la fazele fixe. A gândit-o bine Balint când l-a introdus pe teren pe Erico, are talie și ne-a pus probleme. Să ne măsurăm lungul nasului, zic”.

Greșeala de arbitraj reclamată de FC Botoșani:

  • În minutul 48, Erico a egalat pentru UTA la 2 din centrarea lui Vlad Morar. Primele reluări au demonstrat că brazilianul se afla în poziție de ofsaid.

N-ai ce căuta, bă, ca arbitru în Liga 1 dacă nu vezi 4 în ofsaid! E prea mult, nu se poate! Se joacă prea ușor cu noi! Asta e problema. Ei spun că plătesc pentru greșelile lor, dar problema e că plătim și noi pentru greșelile lor. Noi, antrenorii, jucătorii, când greșim, ei nu plătesc. Mă interesează mai puțin ce se întâmplă cu ei
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

VIDEO Ce a făcut Valeriu Iftime după ce a câștigat primul milion de lei: „Ne-am izbit cu mașina în primul stâlp”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.