Liga 1

HERMANNSTADT - CRAIOVA 0-1. Oltenii, criticați și după victorii: „Foarte slab jocul! Nu te duce la titlul de campioană”

+26 Foto
Oltenii sunt primii în Liga 1, dar Gabi Balint (57 de ani) și Helmuth Duckadam (61 de ani) nu sunt convinși de jocul formației lui Cristiano Bergodi (56 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 noiembrie 2020

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC Hermannstadt, scor 1-0. Oltenii sunt primii în Liga 1, dar Gabi Balint (57 de ani) și Helmuth Duckadam (61 de ani) nu sunt convinși de jocul formației lui Cristiano Bergodi (56 de ani). 

Gabi Balint crede că CS Universitatea Craiova trebuie să schimbe multe lucruri pentru a spera la titlul de campioană în Liga 1. 

Hermannstadt - Craiova 0-1 / Balint: „Nu e joc ”

„Foarte slab. Ăsta nu e joc care să te ducă la titlu de campion. Ei aduc bine mingea acolo, dar atât. Mamut e lent, nu m-a impresionat deloc. Baiaram e activ, dar foarte dezordonat. Dacă nu ai atacanți, nu poți să marchezi. Bancu a urcat bine în prima repriză. Cicâldău lucrează, e acolo, dar atât”, a declarat Gabi Balint la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Craiova nu are cel mai bun joc, a câștigat opt meciuri din nouă, dar jocul scârțâie. Și acolo în apărare, dacă dau de o echipă puternică, vor avea probleme
- Helmuth Duckadam

FOTO. Cele mai tari imagini din Hermannstadt - CS Universitatea Craiova

Clasament Liga 1:

Citește și alte știri despre Hermannstadt - Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.