Campionate

VIDEO + FOTO Barcelona, încă un pas greșit: 1-1 cu Alaves, echipă care a jucat 30 de minute în 10! Catalanii au luat doar 2 puncte din 12 în La Liga

+16 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 noiembrie 2020

Barcelona își continuă forma slabă din ultimele etape și a remizat, 1-1 pe terenul lui Deportivo Alaves, în etapa a 8-a din La Liga. Echipa lui Ronald Koeman are patru meciuri la rând fără victorie în Spania.

După 2-0 cu Juventus, în grupele Champions League, Barcelona pornea care mare favorită în runda cu numărul 8 din Spania. Totuși, elevii lui Pablo Manchin au prestat un joc excelent și au obținut un punct important. După un start echilibrat de meci, Alaves a dat lovitura în minutul  31, prin Rioja, după câteva ezitări în lanț în apărarea Barcelonei. Lenglet nu a reușit să degajeze o minge, care a ajuns la Pique. Fundașul spaniol i-a pasat înapoi portarului Neto, punându-l în dificultate. Brazilianul a pierdut mingea, iar Rioja a marcat în poarta goală.

La pauză, Koeman a făcut trei schimbări. au ieșit Dembele, Busquets și Lenglet și au intrat Tricao, Pjanic și Pedri, iar Barcelona a pus stăpânire pe joc. Golul egalizator a venit în minutul 63, la un minut după ce Alaves a rămas în 10, după eliminarea lui Jota. Griezmann a primit o minge la marginea careului și l-a lobat elegant pe portarul Pacheco.

Până la final, Barcelona a atacat întruna, ratând ocazii mari prin Messi, Pique și Ansu Fati. Însă apărarea lui Alaves a rezistat eroic.

25 de șuturia avut Barcelona aseară. Alaves a avut 4

80%a fost posesia catalanilor

Barcelona are doar două puncte în ultimele patru meciuri (2 egaluri și 2 înfrângeri). Catalanii au 8 puncte după 6 meciuri și sunt pe 12. Alaves este pe 13, cu tot atâtea puncte, dar cu două meciuri în plus.

FOTO. Imagini spectaculoase de la Alaves - Barcelona

VIDEO Rezumatul meciului Juventus - Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.