Liga 1

Noi detalii despre situația de la Dinamo: „Nicolae Badea are brandul și palmaresul! Mă mir că spaniolii nu au făcut asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 noiembrie 2020

Ioan Andone, fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa alb-roșie și despre faptul că Nicolae Badea a cerut la LPF schimbarea numelui clubului în documentele Ligii Profesioniste de Fotbal. (Detalii AICI).

Actualul președinte de la FC Voluntari a analizat și prestațiile echipei și a spus că are încredere în Cosmin Contra și că Dinamo poate termina sezonul regulat pe un loc de play-off.

„Badea are palmaresul și marca, brandul! Lumea știe asta. Mă mir că în planul spaniolilor nu a fost trecută și asta, mă refer la cumpărarea palmaresului și a mărcii.

Eu am încredere în acest proiect. Când vii și cumperi Dinamo îți faci un plan... Acum e această problemă cu banii, că nu au reușit să plătească datoriile. E greu ca antrenor să lucrezi cu jucători care vin din străinătate și nu sunt plătiți. E greu să ai rezultate.

Dar Dinamo a avut meciuri grele până acum. A jucat cu Craiova, cu Sepsi. O surpriză a fost doar rezultatul cu UTA (0-1). Dar am încredere în proiect și în Contra. Mai e mult din sezon, campionatul e lung. Jucătorii au calitate și cred că, la ce văd și dacă se plătesc salariile, Dinamo va ajunge în play-off. Mai sunt etape multe și multe punct de luat. Nu contează locul de acum din clasament.”, a declarat Ioan Andone la Pro X.

VIDEO Cosmin Contra: „Deocamdată, spaniolii n-au băgat banii! N-am luat niciun ban și sper să nu fie un proiect doar din vorbe"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.