Liga 1

Gică Popescu, despre evenimentele de la Poli Iași - Viitorul: „Ne vine mănușă situația. Sunt 3 puncte”

Gică Popescu, președintele Viitorului, a oferit declarații imediat după partida cu Poli Iași, pe care dobrogenii o vor câștiga la „masa verde”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 noiembrie 2020

Gică Popescu, președintele Viitorului, a oferit declarații imediat după partida cu Poli Iași, pe care dobrogenii o vor câștiga la „masa verde”.

  • CONTEXT: Viitorul va câștiga la „masa verde” partida cu Poli Iași, după ce nocturna stadionului „Emil Alexandrescu” s-a stins pentru a doua oară, la scorul de 1-1, în minutul 54;
  • Chiar înainte ca moldovenii să marcheze golul de 2-1, nocturna stadionului a căzut pentru a doua oară. Arbitrul Horia Mladinovici a fost obligat să fluiere finalul partidei și să ducă cele trei puncte la Constanța - detalii, AICI.

Nici ca jucător nu am trăit o astfel de situație, să pice nocturna. Aș fi ipocrit dacă aș spune că nu ne avantajează. Cele 3 puncte sunt acolo, în clasament. Ținând cont de condițiile în care am jucat, victoria ne vine ca o mănușă. 

Noi am cerut amânarea meciului datorită cazurilor de COVID-19. Sper ca până la meciul cu Dinamo cei infectați să-și revină, la fel și cei accidentați. Sperăm cu toții ca lucrurile să intre cât mai rapid în normalitate, ca echipele să nu sufere din cauza acestui virus”, a declarat Popescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Meciul de la Iași începuse cu 53 de minute întârziere, tocmai din cauza nocturnei. Oficialii din Copou au făcut tot posibilul pentru a face măcar 3 stâlpi funcționali. Mladinovici a fluierat startul și lucrurile păreau în regulă, însă problema a recidivat în minutul 54 al meciului, iar regulamentul prevede ca în acest caz trebuie fluierat finalul partidei, iar punctele vor reveni echipei oaspete. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.