Liga 1

EXCLUSIV Anunț-ȘOC la CFR Cluj după eșecul cu Gaz Metan » Patronul a luat o decizie radicală

+28 Foto
CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, scor 1-2, iar campioana României amenință că nu se va prezenta în etapa următoare la meciul cu FC Argeș, din cauza arbitrajului.

Articol de Remus Răureanu, Alexandru Barbu  —  duminică, 01 noiembrie 2020

CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, scor 1-2, iar campioana României amenință că nu se va prezenta în etapa următoare la meciul cu FC Argeș, din cauza arbitrajului.

Potrivit informațiilor GSP.ro, patronul clubului, Neluțu Varga, a luat această inițiativă, deranjat de arbitrajul din această seară, dar și de alte greșeli care s-au produs în defavoarea „feroviarilor”. 

„Vorbim de un an de zile de arbitraj și nu se întâmplă nimic!”, au transmis clujenii, care au reclamat faptul că au fost arbitrați în precedentele două partide de „centrali” din Craiova, Colțescu și Găman.

Bilașco a confirmat oficial informația GSP

Imediat după joc, Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting al lui CFR Cluj, a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro, afirmând că hotărârea a fost luată de principalul finanțator al clubului din Gruia.

Poți să pierzi un joc, să faci greșeli, dar nu în maniera asta. Au fost mai multe penalty-uri, un gol valabil marcat de Ciobotariu. Nu știu ce s-a întâmplat. „Centralul” a văzut el ofsaid la gol, n-am mai întâlnit așa ceva. Am avut o discuție amicală cu el înainte de meci, era vorba de respect, dar... Suntem dezavantajați, e cert.

Am atras atenția și anul trecut, în play-off. Nu avem nicio șansă când vii și arbitrezi de o asemenea manieră. Decizia patronului e de a nu ne prezenta la partida următoare. După meciul de la Roma nu vom merge la Pitești. Am atras atenția, e mesaj direct de la patron.

Bagi mingea în poartă și ți se scoate! Nu se poate așa ceva. Niciunul nu se afla în ofsaid. Nu ai voie să anulezi un gol perfect valabil! Este tragic ce se întâmplă cu arbitrajul la noi!
Marius Bilașco, director departament scouting

Decizie contestată în CFR Cluj - Gaz Metan

În minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, la 0-2, „feroviarii” au reușit să marcheze, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Mircea Orbuleț, tușierul de pe acea parte, a semnalizat - cu întârziere - ofsaid la Costache. Din ce s-a văzut însă pe reluările TV, asistentul a semnalizat greșit.

GALERIE FOTO CFR Cluj - Gaz Metan 1-2

Citește mai multe știri din CFR Cluj - Gaz Metan:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.