Liga 1

Neluțu Varga nu dă înapoi » Detaliul care confirmă intenția lui CFR Cluj de a nu se prezenta la următorul meci din Liga 1

+28 Foto
CFR Cluj a pierdut cu Gaz Metan, scor 1-2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 November 2020

La finalul meciului pierdut de CFR Cluj cu Gaz Metan (scor 1-2), patronul campioanei, Neluțu Varga, a luat decizia ca echipa sa să nu se prezinte la următorul meci din Liga 1, cu FC Argeș.

  • Meciul FC Argeș - CFR Cluj, contând pentru etapa #10 din Liga 1, este programat duminică, 8 noiembrie, la ora 18:00. Partida ar fi televizată de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport +.

Teribil nemulțumit de arbitrajul din meciul contra medieșenilor, Varga a susținut în direct la TV faptul că CFR nu va intra pe teren etapa următoare, cu FC Argeș. Iar un detaliu dezvăluit la Look Sport pare să confirme intenția de neclintit a patronului campioanei.

Potrivit sursei citate, Neluțu Varga ar fi cerut ca biletele de întoarcere de la Roma, acolo unde CFR va juca în Europa League joi, să aibă destinația Cluj-Napoca, ci nu București, așa cum era plănuit inițial.

Motivul ar fi faptul că ardelenii nu mai vor să meargă în Trivale, pentru meciul cu FC Argeș, programat duminică, 8 noiembrie.

Dan Petrescu și CFR Cluj acuză arbitrajul 

În minutul 68 al meciului dintre CFR Cluj și Gaz Metan, la 0-2, „clujenii” au marcat prin Costache, după o centrare a lui Ciprian Deac, însă golul a fost anulat de „centralul” George Găman, pe motiv de ofsaid. Mircea Orbuleț, tușierul de pe acea parte, a semnalizat - cu întârziere - ofsaid la Costache. Din ce s-a văzut însă pe reluările TV, asistentul a semnalizat greșit. Detalii AICI!

N-am mai văzut în istoria fotbalului așa ceva! Uite cum stă! E disperat că am dat gol, nu știe cum să îl anuleze. Eu n-am văzut în istoria fotbalului ca tușierul să dea gol, iar centralul să îl anuleze pentru ofsaid. Nu îi vine să creadă că am marcat, nu știa cum să ni-l anuleze. Dacă ăsta nu e gol, care dracului mai e gol pe planeta asta?! Faza asta a spus tot. Am avut și 3 penalty-uri, meci de meci avem. Am avut la Viitorul, cu Craiova. OK, nu dai penalty, dar nu ne anula golul!
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Gaz Metan 1-2

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.