Liga 1

Mihai Costea revine în Liga 1! Cu ce echipă semnează atacantul trecut pe la FCSB și Craiova: „Nici nu mă gândeam să mă întorc”

Mihai Costea, în perioada FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 noiembrie 2020

Mihai Costea (32 de ani) va semna în scurt timp cu Chindia Târgoviște, mutare ce va marca revenirea atacantului în Liga 1 după 4 ani și jumătate. Costea vine din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Al-Arabi.

Fostul jucător de la FCSB s-a antrenat în ultima perioadă cu echipa dâmbovițeană, iar în curând va semna cu Chindia și se va afla oficial sub comanda lui Emil Săndoi.

Mihai Costea: „Nici nu mă gândeam că mă întorc în Liga 1”

„O să semnez cât de curând. Sunt bine, eu am norocul că așa am fost mereu, nu prea mă îngraș, că am fost nativ așa, nu prea m-am accidentat. Cu pregătirea sunt puțin în urmă, dar ușor-ușor revin.

Eu nici nu mă gândeam că o să mă mai întorc în Liga 1, pentru că voiam să continui în zona aia, dar m-a prins pandemia și stând un an… Poate o să mă mai întorc acolo, nu se știe în viață”, a declarat Costea pentru Fanatik.

În ultimii ani, Mihai a evoluat în Emiratele Arabe Unite, pentru Ittihad Kalba, Fujairah și Al-Arabi. În România, Costea a jucat la 3 echipe: FC U Craiova, FCSB și FC Voluntari.

150.000 euroeste cota de piață actuală a lui Mihai Costea, potrivit Transfermarkt.com

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.