Liga 1

Adrian Porumboiu nu are milă de arbitrul George Găman după CFR - Gaz Metan: „S-a demascat. Nu are ce căuta în arbitraj!”

George Găman, „centralul” meciului CFR Cluj - Gaz Metan 1-2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 November 2020

Fostul arbitru Adrian Porumboiu (70 de ani) l-a criticat dur pe George Găman, „centralul” care a condus partida dintre CFR Cluj și Gaz Metan (1-2).

CFR Cluj, prin vocile antrenorului Dan Petrescu și a oficialilor, a criticat dur maniera de arbitraj a meciului din Gruia. Gaz Metan a plecat victorioasă de la Cluj-Napoca, însă CFR a avut un gol anulat. Eronat, acuză ardelenii, care nu înțeleg cum „centralul” Găman a intervenit peste arbitrul de tușă, Orbuleț.

Adrian Porumboiu a găsit o altă greșeală flagrantă: faptul că arbitrul a fluierat finalul partidei chiar înainte ca CFR Cluj să execute un corner, deși minutele de prelungire nu trecuseră încă.

Adrian Porumboiu: „N-ar ce căuta în arbitraj”

„Consider că am văzut un arbitraj care nu ar trebui să existe nicăieri în lumea asta. Nu m-a surprins că nu s-a dat un 11 metri care a fost, că nu s-a dat un gol care era valabil, dar arbitrul s-a demascat, a rămas exact în fundul gol pe teren în momentul în care a dat 5 minute de prelungiri, nu s-au jucat nici 3 minute, fără schimbări, fără întreruperi, și când se întâmplă o lovitură de la colț pentru CFR, tu, care n-ai ținut cele 5 minute, fluieri finalul partidei. 

Ce, mă, ti-era frică? Lasă-i să execute lovitura de la colț. Era în timpul regulamentar. În acel moment, după părerea mea, arbitrul a rămas în fundul gol pe teren, desculț, exact cum l-a născut mămițica lui. N-are de ce să poarte niciodată un costum de arbitru un asemenea om, care își arată pe față tendința clară de a favoriza o echipă. 

Lasă-i să bată cornerul, ce dacă dă gol? Te scoteau din toate necazurile, din toate erorile din timpul partidei. Nici nu mă mai iau de celelalte faze. E clar că nu are ce căuta în arbitraj, și-a greșit total meseria”, a declarat Porumboiu, la PRO X.

Scandalizat de arbitraj, Neluțu Varga, patronul lui CFR, a avertizat că echipa sa nu se va prezenta la următorul meci din Liga 1, cu FC Argeș - detalii AICI

VIDEO. Costin Curelea, după CFR - Gaz Metan 1-2: „Doar ghinionul a făcut să nu înscriem”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.