Campionate

Ce finală pentru Cosmin Olăroiu în China! Confruntare cu marele Fabio Cannavaro

Fabio Cannavaro, antrenor Guangzhou Evergrande

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 02 noiembrie 2020

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, o va întâlni în ultimul act al Super Ligii Chinei pe Guangzhou Evergrande, de opt ori campioană din 2011.

  • Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, s-a calificat în finală după o victorie spectaculoasă în returul cu Shanghai SIPG, scor 2-1 (1-1 în tur). Meciul a fost plin de incidente și de momente tensionate - detalii AICI.

Oli va avea cel mai dificil adversar în ultimul act. Guangzhou Evergrande, campioana Chinei de opt ori în ultimii nouă ani. Antrenată acum de italianul Fabio Cannavaro, campion mondial în 2006 cu squadra azzurra și cucerind Balonul de Aur în același an. Echipă care a mai fost pregătită din 2012 de Marcello Lippi (titlu mondial cu Italia, ca selecționer, în 2006) și Luiz Felipe Scolari (campionul lumii cu Brazilia, în 2002).

Evergrande a câștigat, 3-1 (0-0 în prima manșă) în fața lui Beijing Guoan (pe bancă e francezul Bruno Génésio, venit de la Lyon), golurile sale fiind marcate de Talisca (ex-Benfica și Beșiktaș) și de căpitanul Paulinho („dublă”; fost la Barcelona).

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.