Liga 3

FCSB. Jurnaliștii francezi, lăsați cu gura căscată de golul de la 80 de metri al lui Mihai Udrea: „Lovitură norocoasă sau un moment de geniu pentru tânărul portar al Stelei?”

Răzvan Mihai Udrea. Captură Metropola TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 noiembrie 2020

Răzvan Mihai Udrea, portarul lui FCSB II, a înscris un gol senzațional în ultimul meci al „satelitului” roș-albaștrilor. A trimis mingea în poarta adversă de la 80 de metri, iar reușita lui a ajuns și în presa internațională.

Prestigioasa publicație L'Equipe n-a rămas impasibilă în fața „bijuteriei” goalkeeper-ului: „Gol de la 80 de metri în România! Lovitură norocoasă sau un moment de geniu pentru tânărul portar al Stelei București?”, au scris jurnaliștii de la L'Equipe, care confundă, totuși, FCSB cu Steaua București. 

Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, a rămas și el fără cuvinte când a văzut golul lui Udrea. „Din 1970 merg des la meciuri și abia astăzi - după 50 ani - am văzut live PE STADION un gol marcat de un goalkeeper «din poartă-n poartă». Felicitări!”, a scris MM pe Instagram.

Mihai Udrea, gol din poartă în poartă

Mihai Udrea a oferit cel mai spectaculos moment al partidei FC Voluntari II - FCSB II 1-4, una la care a asistat și Mihai Stoica. Portarul în vârstă de 19 ani a înscris cu un șut din propriul careu. Mingea lovită puternic a căzut pe linia de 16 metri a suprafeței de pedeapsă adverse, a căpătat o traiectorie ciudată și l-a depășit pe omologul Mihai Cotolan. 

VIDEO. Golul marcat de portarul Mihai Udrea

VIDEO Toate informațiile despre Chindia Târgoviște - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.