Liga 1

CHINDIA - FCSB 0-2. Cifra care arată forța FCSB-ului din acest sezon + de când n-au mai câștigat roș-albaștrii 4 meciuri la rând

+15 Foto
FCSB e cea mai ofensivă echipă din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 November 2020

FCSB a câștigat și contra Chindiei Târgoviște, scor 2-0, și a ajuns la cea de-a patra victorie consecutivă din acest sezon, performanță pe care roș-albaștrii n-o mai atinseseră din perioada lui Bogdan Vintilă. 

La un moment dat, FCSB era creditată de specialiști cu cea de-a treia șansă la titlu în acest sezon. Echipa lui Toni Petrea demonstrează însă contrariul. Roș-albaștrii s-au infiltrat în lupta Craiova - CFR Cluj și sunt acum la doar trei puncte distanță de olteni. Mai mult, jocul arată foarte bine după „reîntregirea” lotului, FCSB etalând cea mai bună formă din campionat. 

Meciul cu Chindia a consemnat cea de-a patra victorie consecutivă a roș-albaștrilor. Ultima oară, roș-albaștrii legau o astfel de serie sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă, în decembrie anul trecut. 

6dintre cele șapte victorii ale FCSB-ului din acest sezon au fost la cel puțin două goluri diferență. Comparativ, CFR a avut doar o victorie la cel puțin două goluri diferență, în timp ce Craiova a avut doar două astfel de reușite

24 de goluria înscris FCSB în acest campionat. Trupa lui Toni Petrea are cel mai bun atac din țară

Clasament Liga 1: 

FOTO Chindia - FCSB 0-2. Cele mai spectaculoase imagini ale partidei

+15 Foto
Chindia - FCSB 0-2. foto: Cristi Preda (GSP)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.