Liga 1

FCSB, criticată aspru după victoria contra Chindiei: „Fiecare joacă pentru el. Nu văd trasee, nu văd o echipă” + Man, luat la țintă

+15 Foto
FCSB nu impresionează pe toată lumea. foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 November 2020

Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine al FCSB-ului, a analizat victoria reușită de roș-albaștri contra Chindiei Târgoviște, scor 2-0. „Eroul de la Sevilla” e dezamăgit de jocul echipei lui Toni Petrea, deși echipa merge ceas și a ajuns la patru victorii consecutive în Liga 1. 

„Nu mi-a plăcut FCSB. A câștigat pe merit, dar nu-mi place. FCSB are cel mai bun lot, peste CFR și Craiova, dar nu văd acel joc pe care eu îl aștept de ani de zile. Aici, fiecare joacă pentru el. Dacă până acum l-am lăudat pe Dennis Man, azi nu mi-a plăcut de niciun fel. A fost individualist, n-a dat o pasă azi. 

Nu văd trasee clare de joc, nu joacă precum o echipă. Să vezi că domină adversara, să vezi că au scheme...ei joacă din întâmplare, totul e din întâmplare”, a spus Duckadam, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

După atâta timp, mă așteptam ca echipa să crească. De foarte multe ori, ei câștigă datorită valorilor individuale. Ca echipă, mie încă nu-mi place - Helmuth Duckadam

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Chindia Târgoviște - FCSB 0-2

+15 Foto
Chindia - FCSB 0-2. foto: Cristi Preda (GSP)

Marco Dulca, declarații după înfrângerea cu FCSB, 0-2

Răsfoiește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.