Liga 1

FCSB. Florin Tănase, euforic după 4 victorii consecutive: „Ăsta-i spiritul Stelei!”

+15 Foto
FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în epilogul rundei #9 din Liga 1. Cornel Dinu (72 de ani) a tras concluziile după jocul de la Giurgiu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 noiembrie 2020

FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în epilogul rundei #9 din Liga 1. Florin Tănase (25 de ani, mijlocaș ofensiv) a vorbit după încheierea partidei de la Giurgiu.

„A fost un joc bun, am luat cele 3 puncte și ne-am atins astfel obiectivul. Suntem cu două echipe în lupta la titlu. De fapt, cu mai multe. Mai sunt multe etape de jucat, după care se vor înjumătăți punctele și în play-off oricine are șanse la titlu. 

Este destul de greu să joci din 3 în 3 zile, cum e cazul CFR-ului acum, știm și noi cum este acest lucru. Mă bucur pentru că ei ne reprezintă în Europa. Ne pare rău pentru că din cauza acestui virus nu am reușit să ajungem și noi acolo. 

Suntem bucuroși că marcăm multe goluri. Aceata a fost mereu spiritul Stelei, de a marca, de a juca spectaculos. Sperăm s-o ținem așa până la sfârșit”, a declarat Tănase. 

Tănase l-a egalat aseară pe Dennis Man în fruntea clasamentului golgeterilor, într-o partidă câștigată fără prea mari eforturi. Amândoi au acum câte 7 reușite.

FOTO Cele mai tari imagini din Chindia - FCSB 0-2

+15 Foto
Chindia - FCSB 0-2. foto: Cristi Preda (GSP)

Clasament Liga 1

Marco Dulca, declarații după înfrângerea cu FCSB, 0-2

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.