Liga Campionilor

Jurgen Klopp, scos din minți de brigada de arbitri din România în Atalanta - Liverpool 0-5 » Ce i-a strigat lui Hațegan înainte de a fi avertizat cu cartonaş galben

+9 Foto
Jurgen Klopp, antrenor Liverpool // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 noiembrie 2020

Jurgen Klopp (53 de ani), antrenorul lui Liverpool, a primit cartonașul galben din partea arbitrului Ovidiu Hațegan (40) în timpul partidei câștigate de „cormorani” cu Atalanta, 5-0 în Liga Campionilor.

În minutul 73 al meciului din Italia, la scorul de 5-0 pentru Liverpool, Ovidiu Hațegan i-a arătat cartonașul galben lui Klopp, după o tiradă de proteste vehemente ale antrenorului german. Nemulțumit de faptul că echipa sa nu a primit un penalty la un presupus fault asupra lui Curtis Jones, Klopp s-a luat la ceartă mai întâi cu Sebastian Colțescu, arbitrul de rezervă, apoi cu Hațegan.

Jurgen Klopp: „L-am întrebat de ce nu s-a dat penalty!”

Englezii au auzit ce i-a reproșat Klopp „centralului” român: „L-am întrebat pe el (n.red. - arbitrul de rezervă, Sebastian Colțescu) de ce nu s-a dat penalty și nu a știut”, a spus Klopp, potrivit talkSPORT. Hațegan a încercat să îl calmeze pe Klopp și i-a transmis că faza a fost verificată de arbitrii din camera VAR, dar acest lucru nu l-a îmbunat foarte tare pe Klopp.

Hațegan, care în actuala ediție din grupele Ligii a mai condus Dinamo Kiev – Juventus și Atletico Madrid –Salzburg, a fost ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Al patrulea oficial a fost Sebastian Colțescu, în timp ce în camera VAR s-au aflat Juan Martinez Munuera și Isvan Kovacs.

+9 Foto
Atalanta - Liverpool. foto: Guliver/Getty Images

VIDEO. Prima zi a lui Jurgen Klopp la Liverpool

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.