Liga 1

Decizie radicală la Poli Iași! Daniel Pancu l-a scos din lot pe Andrei Cristea!

Andrei Cristea

Articol de Ovidiu Minea  —  joi, 05 noiembrie 2020

Tensiunile interne continuă la Politehnica Iași. În cursul dimineții de astăzi s-a anunțat oficial că antrenorul Daniel Pancu nu l-a reținut pe căpitanul echipei, Andrei Cristea, în lotul care va pleca azi spre Voluntari, pentru meciul de sâmbătă, din etapa a 10-a.

Decizia vine după ce Cristea fusese lăsat pe banca de rezerve la partida cu Viitorul Constanța, de duminică, atunci când golgeterul ieșean putea bifa al 400-lea meci în prima ligă.

În timp ce echipa era la antrenamentul oficial, Cristea a ieșit public și a spus că „sunt dezamăgit, dezgustat, nu meritam acest tratament”. 

Cum explică Daniel Pancu decizia

„E o decizie a mea legată strict de forma lui sportivă, de motivație, de entuziasmul lui din acest moment. La mine, lucrurile sunt clare. Toți jucătorii, indiferent de vârstă sau valoare, sunt tratați egal. Am considerat că în acest moment el nu e fericit. Sper să-și revină cât mai repede, să se antreneze, să fie la capacitatea lui maximă, să fie liderul vestiarului și nu am nicio problemă. 

Luni luasem decizia să renunț la el, pentru că cu trei zile înaintea meciului cu Viitorul a părăsit antrenamentul fără să-mi spună. Luni i-am și trimis mesaj, pe telefon, pentru a rămâne acel mesaj. Apoi, am avut o discuție în care mi s-a spus că a fost o lipsă de comunicare, anunțase doctorul. Am acceptat, pentru că e Andrei Cristea, un jucător special, o emblemă, nu-i ia nimeni faptele extraordinare pentru Iași. 

Sper ca acum să nu se facă un caz. Dacă îți lipsesc motivația și entuziasmul, stai acasă câteva zile, îți revii și apoi te întorci bine la stadion”, a declarat Pancone.

VIDEO. Flavius Stoican: „La Iași m-am milogit de conducere să monteze aspersoare, ca să nu mai ud terenul cu furtunul”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.