Liga 1

Se retrage Gigi Becali la mănăstire? „Nu face altceva decât rugăciuni, biserică și slujbe”

Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 noiembrie 2020

Ioan Becali (68 de ani), vărul lui Gigi Becali (62), a discutat despre zvonurile conform cărora finanțatorul de la FCSB s-ar retrage la o mănăstire. 

Ioan Becali spune că biserica este una dintre cele trei priorități ale lui Gigi în viață, însă nu crede că vărul său ar lua o astfel de decizie de la această vârstă.

Ioan Becali: „Poate mai încolo, spre bătrânețe”

„Asta e viața lui: biserica, familia, FCSB. Mai încolo, mai spre bătrânețe, știu eu, e una dintre plăcerile lui. Poate, dar încă e devreme. Are fete de măritat, e mai tânăr decât mine. Eu nu bat încă în retragere, nici el așa curând. Biserica e o pasiune a lui, a intrat în viața lui. Nu face altceva decât rugăciuni, biserică și slujbe. Oricum el e retras, iese mai puțin la TV, nu mai are chef, dar FCSB rămâne în inima lui, una dintre plăcerile lui”, a declarat Ioan Becali la PRO X. 

În ultimele luni, finanțatorul de la FCSB a fost scump la vedere. A renunțat la ieșirile sale caracteristice în spațiul public și refuză în mod constant să mai discute cu jurnaliștii. 

Potrivit sport.ro, Becali ar plănui să se retragă la o mănăstire sau să meargă în sihăstrie. Latifundiarul ar fi pus ochii pe Schitul Pătrunsa, din județul Vâlcea.

VIDEO. Nicolae Dică, totul despre relația neștiută cu Gigi Becali: „Nu făceam schimbările că mă suna!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.