Liga 1

Dan Petrescu, taxat de Ioan Becali: „Se plânge de când îl știu. Să aibă scuze la sfârșitul meciului”

FOTO Eli Driu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 05 November 2020

Ioan Becali (68 de ani) este impresarul care l-a ajutat pe Dan Petrescu (52) să se transfere în străinătate. Îl cunoaște bine pe „Bursuc”, despre care spune că întotdeauna s-a plâns. 

„Bursucul” și-a clădit o reputație de antrenor care se plânge de foarte mulți factori, de la arbitraj la jucătorii pe care îi are la dispoziție. A făcut-o și înainte de meciul din această seară cu AS Roma, din grupele Europa League, spunând că are doar un fundaș central apt în lot, față de 6, câți au adversarii!

Ioan Becali spune că acest lucru nu este nou și amintește felul în care Petrescu se comporta în cariera de fotbalist. Becali a fost cel care l-a transferat pe Dan în străinătate pentru prima dată, la Foggia, în 1991.

Ioan Becali: „Ăsta e felul lui Petrescu”

„Eu zic că suntem profesori la a ne plânge. Dacă venim cu un punct sau cu trei de la Roma, nu mai are scuze cel care a plâns atât de mult. El are strategia asta de la Foggia, când l-am dus eu. Toată ziua plângea, că îi duceam eu sandwichurile, mai târziu la Genoa iar plângea, că «aoleu, mă doare spatele», apoi la Sheffield la fel. Mai târziu, la Chelsea, la fel. 

Ăsta este felul lui, să aibă scuze la sfârșitul meciului. Se plânge de când îl știu eu. Dar până acum i-a ieșit bine. A fost jucător mare, a câștigat bani mulți. Este antrenor mare, câștigă bani mulți”, a declarat Becali la PRO X.

În cariera de fotbalist, Dan Petrescu a evoluat pentru Steaua, Foggia, Genoa, Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford, Southampton și FC Național.

Joacă cu Susic, cu Camora, cu Hoban și Djokovic. Rondon, Debeljuh și Păun joacă. Ce vedeți rău aici? - Ioan Becali

VIDEO. Dan Petrescu, conferință înaintea partidei cu AS Roma

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.