Liga 2

Mihai Costea, primele declarații după arestarea lui Adrian Mititelu: „Știu că trebuia să plec la Steaua pentru 1,4 milioane de euro, dar am semnat liber de contract”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 noiembrie 2020

Adrian Mititelu (52 de ani) a fost condamnat joi la 3 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel Craiova și încarcerat în penitenciar, după ce a fost găsit vinovat de evaziune fiscală la transferul lui Mihai Costea la FCSB. Decizia este definitivă.

  • Context: În 2016,  Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală. Motivul? Faptul că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB în 2011, înainte de dezafilierea Craiovei, pentru 1,1 milioane de euro, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului și Mititelu nu ar fi avut voie să vândă pe nimeni.

Mihai Costea (32 de ani), revenit în Liga 1, la Chindia Târgoviște, a vorbit despre situația în care se află Adrian Mititelu și despre transferul său la FCSB, cel care a fost anchetat de procurori și pentru care patronul de la FC U Craiova 1948 a fost condamnat.

„Nu e plăcut, îți dai seama! Știu că fusese achitat în primă instanță. Am mai urmărit și eu prin presă. Eu, ca jucător, nu cunosc detaliile. Știu că trebuia să plec de la Craiova pentru 1,4 milioane de euro, pentru 60% din drepturile federative, dintr-un eventual transfer. Jucătorul nu știe mai multe. Ce să zic?

Îmi pare rău pentru Adrian Mititelu! Am trăit clipe frumoase împreună și a avut o relație specială cu mine și cu fratele meu. Eu știu că am semnat liber. Am plecat de la Craiova la Steaua.Nu știu care e cauza și nu sunt eu în măsură să spun asta. Mă gândesc la el, sper să treacă cu bine, el și familia dânsului, sănătate și toate cele bune”, a declarat Mihai Costea pentru Fanatik.

Acum nu vezi ce se întâmplă? Ba că e Craiova, ba CSU! Ba e FCSB, ba e Steaua! La noi în țară se poate întâmpla orice!
- Mihai Costea

VIDEO Momentul reținerii lui Adrian Mititelu

Citește mai multe știri despre arestarea lui Adrian Mititelu: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.