Europa League

Gabi Balint, nemilos cu CFR Cluj: „Mai bine nu se prezenta! Nu am văzut-o niciodată așa. Nici Dan Petrescu nu a fost cel pe care îl știam”

+15 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 noiembrie 2020

CFR Cluj a fost învinsă fără drept de apel AS Roma, 0-5, în etapa a treia din grupele Europa League, iar Gabi Balint a analizat prestația jucătorilor echipei lui Dan Petrescu.

Fostul internațional s-a declarat nemulțumit de atitudinea jucătorilor clujeni și i-a criticat pentru felul în care au abordat partida de pe „Olimpico”.

„Dacă erau Burcă și Vinicius crezi că jucătorii aveau altă atitudine? Nu cred! Să nu fii capabil să legi niște pase, să nu pui probleme... Ne aducem aminte de șutul lui Deac și de șutul lui Hoban pentru că au fost puține ocazii. Nu le poți uita.

Nu poți să ai atitudine de victimă de la început și să fie așa pe tot parcursul meciului! PeCFR Clujnu am văzut-o niciodată cu o mentalitate așa proastă. Iar CFR Cluj aici a câștigat meciurile, prin forță și prin organizare. Nici Dan Petrescu nu a fost același pe care-l știam, nu s-a agitat pe bancă. 

S-au prezentat, dar mai bine nu se prezentau, că pierdeau doar cu 3-0. Bine, sunt pe locul 2, dar una e să pierzi cu 1-0, alta e să pierzi cu 5-0. Da, poate că au cotat scandalurile și aceste probleme interne. Dar știu că se fac eforturi pentru a se plăti niște datorii.

Uite, Dinamo Kiev știa că va fi greu cu Barcelona, dar jucătorii au avut altă atitudine”, a spus Gabi Balint la emisiunea „Digi Sport Special”.

Citește mai multe știri despre AS Roma - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.