Europa League

Dezvăluiri din interiorul lui CFR Cluj! Omul-cheie e plecat de lângă echipă: „De câteva săptămâni nu mai e prezent și nu mai vine la meciuri”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 November 2020

După ce CFR Cluj a fost învinsă fără drept de apel AS Roma, 0-5, în etapa a treia din grupele Europa League, Edi Iordănescu a vorbit despre probleme interne din cadrul clubului.

Edi Iordănescu (42 de ani), fost antrenor la CFR Cluj, a spus că Marian Copilu, președintele celor de la CFR Cluj la ultimele trei titluri de campioană și un factor cheie în succesul clujenilor, ar fi plecat în ultima perioadă de lângă echipă.

„Eu vă mai zic ceva, chiar dacă se supără pe mine. Am această informație. E important ca omul-cheie, Marian Copilu, să se întoarcă la echipă! De câteva săptămâni nu mai e prezent în preajma echipei și nu mai vine la meciuri, din cauza unor probleme personale. Eu ştiu cât de mult conta el.

După întoarcerea lui şi liniştirea lui Petrescu, lucrurile se pot aşeza. Eu ştiu că sunt ceva lucruri personale la Marian Copilu, e o problemă care nu mă privește. Ştiu ce fel de om este, ce profesionist este. Ştiu cât de important era pentru echipă, pentru jucători. 

Când a lipsit Dan Petrescu de la meciul decisiv de la Craiova, Marian Copilu era foarte implicat, foarte agitat. Oferă suport emoţional echipei şi orice antrenor are nevoie de asemenea oameni. Eu ştiu ce rol a avut Marian în aceşti ani”, a spus Iordănescu la Look Sport.

foto: Marian Copilu a fost decisiv în succesul CFR-ului

Marian Copilu decidea tot

Narcis Răducan a dezvăluit rolul pe care-l are Marian Copilu la CFR, după ce clujenii câștigaseră titlul din 2018, în primul sezon cu noua conducere: 

Cel care a stabilit întreaga strategie de la CFR e un tip necunoscut în fotbal, Marian Copilu. Nu a condus Iuliu Mureșan, nici Bogdan Mara. Copilu e un prieten de-ai lui Mihai Stoica din perioada în care eu cu MM eram la Urziceni. Nu știu dacă mai sunt prieteni și acum, când se află în tabere diferite. El ia toate deciziile importante din club, de la achiziții la politica de comunicare. Până și imprimarea tricolorului pe echipament tot el a hotărât-o! E prieten și cu Petrescu, asta e explicația pentru care la Cluj au ajuns Dan, Arlauskis, Mara, Bilașco.
- Narcis Răducan

Citește mai multe știri despre AS Roma - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.