Liga 3

VIDEO Gigi Becali și-a trimis din nou vedetele în Liga 3 » FCSB 2 a ajuns la un punct în spatele rivalei CSA Steaua

FCSB 2 a învins-o cu 3-1 pe Prograsul Spartac, în runda cu numărul 9 din seria 4 de Liga 3.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 noiembrie 2020

FCSB 2 a învins cu 3-1 Progresul Spartac, în runda cu numărul 9 din seria 4 de Liga 3. Formația lui Gigi Becali vine la un punct în spatele rivalei CSA Steaua.

Gigi Becali pare hotărât să o încurce pe CSA Steaua în drumul spre Liga 2. Pentru duelul de astăzi cu Progresul Spartac, 6 jucători de la prima echipă au fost trimiși în Liga 3. E vorba de Gabriel Enache, Adrian Șut, Gabriel Simion, Răzvan Oaidă, Cristi Dumitru și Alexandru Buziuc. Golurile au fost semnate de fundașul central Cristian Tand (19 ani), cu o „dublă”, și de Dimciu Halep (20 de ani), vărul Simonei Halep.

CSA Steaua și FCSB 2 luptă pentru promovare

Cu această victorie, FCSB 2 acumulează 21 de puncte, unul mai puțin decât liderul CSA Steaua. „Militarii” au un meci mai puțin disputat. Mâine, de la ora 14:00, joacă în deplasare cu Metalul Buzău.

  • Cum se promovează în Liga 2: Primele două locuri din fiecare serie vor juca într-un baraj, tur-retur, urmând ca împerecherea să se facă pe sistemul „locul 1 dintr-o serie vs. locul 2 din altă serie”. Apoi, cele 10 câștigătoare vor juca un alt baraj, într-o singură manșă, iar cele cinci echipe care se impun vor juca în Liga 2 în sezonul 2021-2022.

VIDEO Meciul dintre FCSB 2 și Progresul Spartac

Citește și alte știri despre FCSB și CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.