Liga 2

„Eminescu” al Rapidului a oferit noi declarații inedite, după eșecul cu Petrolul: „Ca în filmul cu Pele și Ardiles”

+12 Foto
Mihai Iosif

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 noiembrie 2020

Rapid a pierdut derby-ul cu Petrolul, 0-2, dar antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif, a avut din nou o declarație memorabilă, la fel ca în meciul precedent din Liga 2.

După ce etapa trecută a recitat versuri din Mihai Eminescu, Mihai Iosif  a atras din nou atenția la finalul partidei cu Petrolul, când, vorbind despre situația de la Rapid, a făcut referire la filmul „Drumul spre victorie”, în care joacă, printre alții, Pele, Ardiles sau Bobby Moore.

„E o înfrângere total nemeritată, pentru că am controlat meciul în cea mai mare parte. Poate am fost și puțin lipsiți de șansă. Eu sunt bucuros că lucrez la Rapid. Ca orice persoană, când pleacă cineva dintr-un post, până vine următorul, trebuie să fie cineva care să țină locul. Chiar nu mă deranjează absolut nimic. După Revoluția din 1989, toată lumea este liberă! Fiecare e liber să speculeze ce dorește.

Sper să găsim cu toții calea spre victorie, drumul spre victorie ca în film. Era un film, cu Pele și Ardiles. Azi nu mai recit nimic, nu am găsit nicio rimă”, a declarat Mihai Iosif la finalul partidei, potrivit digisport.ro.

VIDEO Trailer-ul filmului „Drumul spre victorie” (Victory, 1981), cu Sylvester Stallone și Pele: 

Citește mai multe știri despre Petrolul - Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.