Tenis

Afacerea în care Simona Halep a băgat jumătate de milion de euro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 November 2020

Ca orice om de afaceri care se respectă, Simona Halep (loc 2 WTA) își diversifică investițiile. Cu o avere de peste 31 de milioane de euro din tenis, Halep vrea să scoată un produs de calitate, după modelul brevetat de alte vedete la nivel internațional. 

Simona Halep vrea să profite de clima blândă din Constanța și să scoată un vin care să îi poarte numele. Sportiva în vârstă de 29 de ani ar fi investit în jur de 500.000 de euro în niște terenuri din județul Constanța, de unde speră să obțină un vin de calitate pe care să-l vândă sub marcă proprie în anii care urmează, informează ziare.com. Conform sursei citate, de afacere s-ar ocupa doi nepoți ai familiei Halep. 

Simona Halep atinge noi recorduri chiar și fără să joace

Simona Halep a ajuns la 334 de săptămâni consecutive petrecute în Top 10 în ierarhia feminină. Conform paginii de Instagram WTA România, performanța o poziționează pe Simona Halep pe locul 8 all-time de când clasamentul a fost implementat în WTA. 

Următoarea jucătoare pe care Simona Halep ar putea s-o depășească este Hana Mandlíková, cea care a petrecut 421 de săptămâni consecutive printre cele mai bune 10 jucătoare ale lumii. Se întâmpla între 9 iunie 1980 și 3 iulie 1988.

Ion Țiriac, dezvăluiri de senzație: „Simona Halep mă vede ca pe un inamic”

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.