Campionate

Barcelona, victorie categorică împotriva lui Real Betis! Lionel Messi, la primul gol din acțiune în acest sezon

+9 Foto
Barcelona a câștigat cu Betis, scor 5-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 noiembrie 2020

Barcelona a câștigat de o manieră categorică meciul cu Betis din etapa #9 in La Liga, scor 5-2.

Catalanii au obținut astfel prima victorie în campionatul din Spania, după 4 meciuri în care nu au simțit gustul succesului. Ousmane Dembele a deschis scorul în minutul 22, înscriind cu un șut superb, cu piciorul stâng. Griezmann a avut șansa de a duce scorul la 2-0 în minutul 33, însă a ratat un penalty, parat de Claudio Bravo.

Betis a egalat chiar înainte de pauză, prin Sanabria, care a șutat de la aproximativ 9 metri de poarta lui Ter Stegen.

Lionel Messi, „dublă” cu Betis

Barcelona a revenit în avantaj rapid, Griezmann trimițând mingea în poarta goală în minutul 49. Lionel Messi, care a început meciul ca rezervă și a fost introdus pe teren la pauză, a mărit avantajul catalanilor în minutul 61 din penalty.

Lovitura de la punctul cu var a fost dictată după ce Aissa Mandi a blocat mingea cu brațul, pe linia porții! Fundașul lui Betis a văzut cartonașul roșu pentru hențul comis.

În inferioritate numerică, Betis a redus din avantaj prin Loren, în minutul 73, însă Messi a reușit „dubla” 9 minute mai târziu, printr-un șut foarte puternic, care l-a lăsat fără replică pe Bravo. A fost primul gol al lui Messi din acțiune în acest sezon! În 12 meciuri, starul argentinian a înscris de 7 ori, însă primele 6 goluri veniseră exclusiv din penalty!

Scorul final a fost stabilit de Pedri, în minutul 90. 5-2 pentru Barcelona, care ajunge la 11 puncte obținute în 7 meciuri. În acest moment, catalanii ocupă a 8-a poziție în clasament, însă au mai puține meciuri jucate decât majoritatea echipelor situate deasupra lor.

VIDEO. Primul gol al lui Messi împotriva lui Betis

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.