Liga 1

VIDEO Florin Tănase, eurogol pe „Arena Națională”! Lui MM nu i-a venit să creadă

+54 Foto
Mihai Stoica, după golul înscris de Florin Tănase // foto: captură @ TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 noiembrie 2020

Florin Tănase (25 de ani) a reușit o „dublă” în meciul dintre FCSB și FC Botoșani. Al doilea gol al căpitanului „roș-albaștrilor” a fost cu adevărat special. 

În minutul 71 al meciului de pe „Arena Națională”, FCSB a primit o lovitură liberă la aproximativ 30 de metri de poarta adversă. Căpitanul Florin Tănase s-a îndreptat încrezător spre minge și a executat lovitura liberă perfect. Șutul lui Tănase l-a lăsat pe Hankic fără replică. Portarul moldovenilor a plutit spectaculos, însă șutul lui Tănase a fost prea bine plasat pentru a putea fi respins. 

Golul superb al lui Tănase l-a uluit pe Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, prezent în tribunele stadionului. Oficialul de la FCSB a fost surprins de camerele TV în timp ce zâmbea și își punea mâinile în cap. 

Reușita din lovitură liberă a fost a doua a serii pentru Tănase, care marcase și din penalty câteva minute mai devreme. Celelalte goluri ale lui FCSB au fost reușite de Dennis Man, în timp ce pentru oaspeți a punctat Florescu

Sunt fericit că am reușit să marchez și că am reușit să îmi ajut echipa să câștige cele 3 puncte. De când eram mic, la Republicani B, nu am mai dat un asemenea gol. La antrenmente mi-a mai ieșit, dar la meciuri nu - Florin Tănase, FCSB

+54 Foto
FOTO: Raed Krishan

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.