Liga 1

FCSB - FC BOTOȘANI 4-1. Vali Crețu, declarații surprinzătoare după convocarea la echipa națională: „Joc la Steaua, nu la nu știu ce echipă mică”

+54 Foto
Vali Crețu (roșu), în FCSB - FC Botoșani 4-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 noiembrie 2020

Vali Crețu (31 de ani), fundașul dreapta al celor de la FCSB, a comentat victoria echipei sale cu FC Botoșani, scor 4-1, precum și convocarea sa în premieră la echipa națională a României. 

„Ne-am revenit, am luat gol repede dar ne-am făcut jocul nostru. Băieții au fost montați și am câștigat până la urmă. Noi, fundașii, asta ne dorim, să nu luăm gol. Din păcate, am primit un gol, dar am dat 4. Am luat gol la prima acțiune cred, dar e bine că ne mișcăm din ce în ce mai bine. Ne dorim să rămânem pe primul loc până la final. 

Pe băieți îi simt foarte montați, nu s-a mai luat titlul de mult și am înțeles toți ce trebuie să facem. Suntem un grup foarte unit, muncim foarte bine la antrenament și asta se vede pe teren. Avem jucători foarte talentați, dar fără muncă și ambiție nu pot face nimic”, a spus Crețu, la TV Telekom Sport.

Vali Crețu, convocat la echipa națională

Convocat în premieră la echipa națională a României, pentru meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord, Crețu a fost întrebat dacă vestea l-a surprins. Fundașul lateral a oferit un răspuns sincer:

„Eram cu familia în oraș și mi-a trimis domnul MM (n.red. - Mihai Stoica) convocarea pe WhatsApp. O așteptam de mult pentru că am muncit și mă bucur foarte mult că s-a îndeplinit acest vis. Dacă credeți că e o surpriză... joc la Steaua, nu la nu știu ce echipă mică. Am jucat constant, am jucat atâtea meciuri. Eu consider că meritam o șansă, atât pot să spun. Mi-am pus multe targeturi și pe acesta îl mai aveam, să ajung la echipa națională. Acolo vreau să rămân, sunt un tip foarte ambițios și nu contează vârsta”.

+54 Foto
FOTO: Raed Krishan

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.