Liga 1

FCSB. Toni Petrea, lăudat pentru decizia luată: „Mi s-a părut mai interesantă formula asta” » Ce diferență a remarcat la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 November 2020

FCSB a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 4-1, și e primul loc în Liga 1, după o evoluție excelentă a jucătorilor antrenați de Toni Petrea.

Ilie Dumitrescu a analizat prestația roș-albaștrilor și a remarcat diferențele față de sezonul trecut. În plus, fostul internațional a lăudat și ideile tactice ale antrenorului de la FCSB, care în repriza a doua a jucat cu Dennis Man ca atacant central, după înlocuirea de la pauză a lui Sergiu Buș.

„Mi s-a părut mai interesantă formula asta de după pauză și modul în care mutat Petrea. Va reintra și Coman și atunci ai un 9 fals, pe Man, și Coman, Moruțan și Tănase în mijloc. Echipa chiar a avut o dinamică bună. E clar, când ai în componență jucători cu o viteză foarte bună... Au fost foarte mari dificultăți pentru apărarea celor de la FC Botoșani. În repriza a doua a fost o diferență vizibilă. Repet, a fost o mutare interesantă!

Jucătorii sunt cei mai buni și au crescut și la jocul fără minge. Sunt diferențe între jocul fără minge din sezonul trecut și ce se întâmplă acum. Iar jucători valoroși, care stau bine din punct de vedere fizic, sunt letali.

FCSB a fost în degringoladă, când au fost cazurile de COVID-19 și când s-a accidentat Coman. Dar și-a revenit”, a declarat Dumitrescu la emisiunea „Digi Sport Special”.

Man este în cel mai bun moment al carierei, Moruțan are încredere, personalitate, formă foarte bună, iar Tănase aduce plus valoare echipei. Și mi-a mai plăcut acest puști, Octavian Popescu. Va crește de la meci la meci
- Ilie Dumitrescu

VIDEO Narcis Răducan: „Nu mă surprinde scorul, FCSB este o echipă în creștere”

Citește și alte știri despre FCSB - FC Botoșani:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.