Liga 1

UPDATE Mirel Rădoi, forțat să scoată un fotbalist de pe listă » A fost confirmat cu Covid-19

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 noiembrie 2020

Viitorul și Dinamo se întâlnesc de la ora 21:00, iar formația lui Ruben de la Barrera este din nou afectată de coronavirus.

  • Partida Viitorul - Dinamo poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus.

UPDATE 21:00 

FRF a dezvăluit numele fotbalistului testat pozitiv cu Covid-19. E vorba de portarul Valentin Cojocaru (25 de ani), aflat și pe lista lui Mirel Rădoi pentru meciurile din noiembrie. 

Încă un caz de coronavirus la Viitorul

Formația din Ovidiu a anunțat sâmbătă seară că, în urma testărilor pentru coronavirus, un jucător a fost depistat pozitiv. Oficialii echipei patronate de Gică Hagi nu au dat mai multe detalii despre fotbalist și despre starea de sănătate a acestuia.

În urma unei noi testări Covid-19 în cadrul jucătorilor echipei noastre, a fost depistat, din păcate, un nou caz pozitiv. Toate celelalte teste sunt negative
 – comunicat Viitorul

Constănțenii au avut probleme și etapa trecută, când au vrut să anuleze meciul cu Poli Iași ca urmare a celor 9 cazuri de COVID-19 din echipă. (Detalii AICI) Meciul s-a jucat, iar Viitorul a câștigat la „masa verde”, 3-0, după ce a căzut nocturna de la Iași.

Jucătorii lui Dinamo sunt negativi

Fotbaliștii lui Cosmin Contra au primit vești bune. Rezultatele testelor RT-PCR efectuate marți au sosit, toate fiind negative, au transmis sursele GSP. Jucătorii se pregătesc pentru partida de la Constanța de duminică. 

Pablo Cortacero are Covid-19

Dinamo a anunțat pe rețelele de socializare că Pablo Cortacero, acționarul majoritar al clubului, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu câteva zile. Acesta are simptome specifice și se află la spital de câteva zile, urmând tratamentul. Detalii AICI!

Viitorul - Dinamo, echipe probabile: 

Viitorul: 12. Cojocaru - 4. Dussaut, 23. V. Ghiță, 21. Dobroslavevici, 6. De Nooijer - 11. Fernandez, 28. Gaztanaga, 8. Casap - 20. Mățan, 42. Luckassen, 30. E. Fernandes
Rezerve: 1. Tordai, 2. Boboc, 7. G. Ganea, 19. Benzar, 26. Dănuleasa, 39. Stoian, 80. Pitu, 97. Grosu, 99. Bodișteanu
Antrenor: Ruben Barrera

Dinamo: 33. Rene - 21. Gonzalez, 66. Puljici, 27. R. Grigore, 18. I. Lopez - 8. P. Anton, 55. Gol - 98. Mihaiu, 7. Camara, 22. Sorescu - 17. Nemec
Rezerve: 1. Mejias, 6. Ehmann, 9. Magaye, 10. Borja Valle, 28. V. Borcea, 31. Fabbrini, 32. G. Crețu, 35. Abdoulaye, 75. Aleix Garcia
Antrenor: Cosmin Contra

Stadion: Complex Academia Gheorghe Hagi, Ovidiu 
Arbitru: Istvan Kovacs / Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene

VIDEO. Viitorul - Dinamo, șansa lui Contra să iasă din criză

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.