Liga 1

Luptă FCSB - CFR Cluj pe piața transferurilor! Jucătorul din Liga 1 a recunoscut negocierile: „Sper să se întâmple ceva la finalul sezonului”

+11 Foto
Bouhenna, în alb, e jucător de bază la Sepsi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 noiembrie 2020

FCSB și CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1, dar și pe piața transferurilor. Cele două rivale au o țintă comună: Rachid Bouhenna (29 de ani).

Fundașul algerian, născut în Franța, impresionează în tricoul lui Sepsi și a dezvăluit că a avut discuții cu ambele formații din Liga 1, dar încă nu s-a concretizat nimic.

„Clubul are ambiție și vrea să crească. Obiectivul este să terminăm în primele șase și să jucăm în Europa în Sezonul viitor. La nivel personal, vrea să să mă simt bine în continuare. Am multă responsabilitate în lot, sunt căpitanul echipei. Pentru moment, totul merge foarte bine. Am fost cucerit imediat ce am ajuns. Sunt într-un oraș frumos, unde există tot ce îți trebuie. O întoarcere în Algeria nu a fost niciodată în planurile mele. 

Obiectivul este acela de a merge un alt club. Mai am un an de contract și planul e ca la finalul sezonul să mă alătur unui club de top. Am avut deja contacte cu Steaua București și CFR Cluj. Interesul este de ceva timp și contactul nu a fost întrerupt. Sper să se întâmple ceva la finalul sezonului”, a declarat Bouhenna, într-un interviu pentru presa din Algeria 

De-a lungul carierei, Bouhenna a jucat la Sedan B, Doncaster, RE Bertrix, AFC Compiegne, CS Constantine, MC Algeris și Dundee United. La Sepsi a venit în iulie 2019. În acest sezon are 9 meciuri și două goluri. 

400.000 de eurocota lui Bouhenna, potrivit transfermark

FOTO. Imagini spectaculoase cu noul stadion de la Sepsi

VIDEO Narcis Răducan: „Nu mă surprinde scorul, FCSB este o echipă în creștere”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.