Liga 1

Internaționalul dat afară de Petrescu atacă: „La CFR Cluj mi-am pierdut pofta de fotbal!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 noiembrie 2020

Fundașul Alexandru Pașcanu (22 de ani), internațional de tineret, a vorbit despre perioada petrecută de la CFR Cluj și despre problemele avute.

Împrumutat în vară de campioana României la Ponferradina, din liga a doua din Spania, Pașcanu spune că nu ar vrea să mai revină în Liga 1.

La CFR mi-am pierdut pofta de fotbal! Sincer, nu m-aș mai întoarce în România”, a spus Pașcanu pentru ProTV.

Pașcanu a fost transferat de CFR Cluj în vara lui 2019, de la juniorii lui Leicester, imediat după finalul Campionatului de tineret din Italia, în cadrul căruia stoperul a ajuns cu România U21 până în semifinale. Acesta a bifat doar 4 meciuri pentru echipa lui Dan Petrescu, fiind împrumutat în iarnă la FC Voluntari.

Pașcanu a jucat în cinci din cele 10 meciuri jucate de Ponferradina în acest sezon, marcând un gol. El este un jucător important pentru spanioli, ratând meciuri doar când a fost la naționala de tineret și când a fost bolnav de COVID-19. Echipa românului este pe 9, cu 15 puncte unul mai puțin decât ultima echipă care se află pe locurile de play-off pentru promovare.

600.000 de euroa plătit CFR pentru Pașcanu, fotbalist care avea un salariu de 15.000 de euro în Gruia

Dan Petrescu: „Pașcanu nu e de CFR Cluj”

GSP.ro dezvăluia sâmbătă că Dan Petrescu și Marian Copilu, președintele lui CFR Cluj, s-au certat din cauză că antrenorul nu a mizat pe mai mulți dintre jucătorii aduși de conducere. Printre ei se numără și Alexandru Pașcanu. Petrescu l-a etichetat pe internaționalul de tineret după primul meci la Cluj: „Nu e de CFR! Pașcanu nu a jucat meciuri la seniori nici în Anglia la echipa mare. E un băiat excelent, vrea, dar nu poate face față la ceea ce vreau eu!”.

VIDEO CFR Cluj revine în Liga 1. Totul despre duelul cu FC Argeș

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.