Pariuri sportive

Man. City - Liverpool: Cine se trezește cu adevărat azi? Pariul logic pentru derby-ul din Premier League

Articol de Alberto Boțoghină  —  duminică, 08 noiembrie 2020

Manchester City - Liverpool se joacă azi, de la 18:30, în derby-ul rundei a 8-a din Premier League. ”Cetățenii” caută o nouă victorie de moral în fața rivalilor pentru a mai amortiza startul ratat de sezon din campionat.

City e pe un dezamăgitor loc 12, după primele șase jocuri din acest sezon. Ce-i drept, trupa lui Guardiola are un meci sau chiar două mai puțin decât unele formații din Premier League, așa că ierarhia din prezent nu spune chiar adevărul complet pentru cei din Manchester. Totuși, cu un lucru ne putem pune toți de acord: City a început neașteptat de slab acest campionat, iar mașinăria de goluri pe care o dezvoltase Guardiola scârțâie puternic.

În ultima confruntare directă, Manchester City a învins-o pe Liverpool cu 4-0, dar ”cormoranii” erau deja campioni în Premier League. Klopp știe și el că nici echipa sa nu se află la un nivel foarte ridicat în campionat, iar problemele din defensivă îi dau mari bătăi de cap înaintea derby-ului cu City.

CITY NU MAI MARCHEAZĂ, LIVERPOOL NU SE MAI APĂRĂ

Doar nouă goluri a marcat Manchester City în aceste prime șase jocuri din Premier League, iar ”cetățenii” n-au mai dat mai mult de-un gol de acum patru etape, când erau umiliți de Leicester, acasă, scor 2-5. În rest, două victorii la limită, 1-0, cu Arsenal și Sheffield, și două rezultate de 1-1, cu Leeds și West Ham.

Liverpool și-a păstrat apetitul ofensiv, dar pare că a uitat să se apere. ”Cormoranii” au una dintre cele mai slabe apărări din Premier League, cu 15 goluri primite în șapte meciuri. Exceptând meciul cu Chelsea, 0-2, Liverpool a primit gol în toate partidele din campionat.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,45 la Betano

Vezi și alte PONTURI de azi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.