Liga 1

FC ARGEȘ - CFR CLUJ 0-2. Dan Petrescu, remarcă rasistă despre unul dintre noile transferuri: „A venit din copac!”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 noiembrie 2020

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, l-a lăudat pe mijlocașul William Soares (31) pentru prestația din meciul câștigat cu FC Argeș, scor 2-0, dar a făcut o remarcă rasistă asupra fotbalistului brazilian.

Soares, ajuns la CFR luna trecută, a început primul său meci ca titular la CFR, iar evoluția sa l-a impresionat pe Dan Petrescu. Totuși, atunci când a vorbit despre perioada de inactivitate a fotbalistului, „Bursucul” și-a ales nefericit cuvintele.

„Mă bucur astăzi să îl descopăr pe Soares. Dacă îl aveam în Europa League era foarte bine. A jucat un meci excelent, nici nu mă așteptam să joace așa bine pentru că el venit din copac, de 3 luni nu a jucat. Ben Youssef (n.red. - fundașul central adus de CFR Cluj) a venit de pe plajă, tot după 3 luni. La CFR presiunea mereu e mare. Câteodată e justificată presiunea, în acest moment nu, pentru că campania de transferuri a fost greșită. Am pierdut jucători importanți și au venit jucători liberi de contract”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport.

Dan Petrescu, recidivist

Dan Petrescu a mai avut o ieșire asemănătoare în acest an. 

În luna februarie, tehnicianul a avut o declarație rasistă despre atacantul ivorian Lacina Traore, plecat între timp de la CFR. „Știați că Traore a venit din copac la CFR Cluj? În copac stătea. Nu juca fotbal de 5 ani. A venit Dan Petrescu, l-a luat și a dat gol cu Craiova. A câștigat meciul cu Rennes singur”, a declarat atunci „Bursucul”.

William Soares

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre FC Argeș - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.