Nationala

Gică Popescu dezvăluie motivul pentru care Mirel Rădoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi

Ianis Hagi nu a mai fost convocat la prima reprezentativă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 November 2020

Gică Popescu (53 de ani), președintele lui Viitorul, a comentat situația lui Ianis Hagi (22), convocat la echipa națională U21 pentru meciul cu Danemarca din preliminariile EURO.

Potrivit „Baciului”, motivul selecționerului Mirel Rădoi de a-l lăsa pe Ianis alături de „tricolorii” mici a fost importanța meciului cu Danemarca. O victorie în meciul de pe 17 noiembrie ar califica România U21 la Europeanul din 2021.

„Nu știu exact motivul, dar din ce am înțeles Rădoi l-a lăsat pe Ianis la naționala de tineret fiindcă are meci foarte important cu Danemarca”, a declarat Popescu la TV Telekom Sport.

Gică Popescu: „Echipa națională continuă să aibă lipsă de evoluții bune”

Popescu a analizat programul reprezentativei de seniori, care va da piept cu Belarus, într-un meci amical, precum și cu Irlanda de Nord și Norvegia, în Liga Națiunilor.

„Cred că va fi o perioadă grea pentru Mirel și pentru băieți. Vin după pierderea calificării, după aceea a fost o înfrângere complicată în Norvegia. Pe mine mă preocupă lipsa evoluțiilor și lipsa de atitudine, lipsa de faze de poartă, nu neapărat rezultatele. Din păcate, echipa noastră națională continuă să aibă această lipsă de evoluții bune. Fără ele, e foarte greu să faci rezultate”, a spus Popescu.

La nivel de club, Ianis Hagi trece printr-o perioadă delicată. A pierdut locul de titular la Rangers, iar în ultimele 3 partide ale echipei scoțiene a adunat doar 22 de minute!

VIDEO. Mihai Stoichiță despre Ianis Hagi: „Toată lumea îl compară cu tatăl lui. A urcat pas cu pas în carieră!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.