Nationala

Gică Hagi, chemat de urgență la FRF! Atac fără menajamente la adresa lui Burleanu: „Un neica nimeni parașutat în funcție”

Florin Prunea (52 de ani) îi cere lui Gică Hagi (55 de ani) să candideze pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 November 2020

Florin Prunea (52 de ani) îi cere lui Gică Hagi (55 de ani) să candideze pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal. 

Florin Prunea este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai actualei administrații de la FRF. Fostul managerl general al lui Dinamo crede că doar Gică Hagi ar putea concura cu șanse reale împotriva echipei lui Răzvan Burleanu. 

Florin Prunea îi cere lui Hagi să candideze la președinția FRF

„Sunt supărat pe Gică. Cei care îl țin pe acest băiat în funcție vor plăti. Fotbalul românesc este în colaps. Gică Hagi nu este mic și niciunul dintre noi nu suntem mici. Burleanu când va termina acest mandat, va rămâne cel care i-a ciuruit pe Lucescu, pe Chivu, pe Lupescu și pe generația mea. Vă aduceți aminte cu ce ură a spus-o în 2014 când a câștigat alegerile, «un fleac, i-am ciuruit!». Un neica nimeni, un zero barat, care a fost parașutat în această funcție.

Hagi trebuie să se hotărască odată și să vină să candideze, pentru că toată lumea îl așteaptă! Trebuie să ia o decizie, știu că se gândește și noi îl încurajăm, dar ați văzut bine ce a pățit Lupescu, fost jucător, fost conducător de echipă, director tehnic al UEFA, cum a fost tratat și nimeni nu le-a făcut nimic!” a declarat Florin Prunea la Realitatea Sportivă. 

VIDEO. Florin Prunea: „Numirea lui Mutu la Under 21 este o mulțumire pentru alegerile câștigate de Burleanu”

Citește și alte știri despre Federația Română de Fotbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.