Liga 1

Viitorul - Dinamo 2-1. Cosmin Contra rămâne și începe lupta cu conducerea: „Am fost păcălit, dar eu nu renunț la greu!”

+19 Foto
Dinamo a pierdut și cu Viitorul, scor 1-2, și e penultima în Liga 1. Cosmin Contra (44 de ani) a trimis mai multe înțepături la adresa conducerii clubului, dar nu ia în calcul demisia.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 November 2020

Dinamo a pierdut și cu Viitorul, scor 1-2, și e penultima în Liga 1. Cosmin Contra (44 de ani) a trimis mai multe înțepături la adresa conducerii clubului, dar nu ia în calcul demisia. 

„Dacă după meciul cu Sepsi am avut ce să le reproșez, astăzi nu am. Am pierdut pe mici detalii. Diferența au făcut-o ei, marcând din ambele ocazii create, în timp ce noi am ratat tot. Din punctul meu de vedere nu meritam să pierdem. Suntem într-o pasă proastă, nu avem nici noroc. Continuăm cu înfrângerile, e o situație complicată. Mergem înainte și trebuie să pregătim cât mai bine meciul cu Astra” ,a declarat Contra la Look Sport. 

Contra nu pleacă de la Dinamo

Întrebat dacă ia în calcul o eventuală demisie, Contra a fost clar: „Întrebați-l pe acționarul echipei sau pe cei care conduc Dinamo. Eu nu sunt genul care să renunțe la greu! Ar fi fost foarte ușor. M-am simțit și eu păcălit din multe puncte de vedere, dar rămân. Am încredere în munca pe care o depun, am încredere în jucători că putem redresa corabia”.

Ce le-a transmis Contra jucătorilor dinamoviști

„Concluziile la cald au fost că fiecare trebuie să dea mai mult ca să scoată echipa. Singurii care pot face asta sunt jucătorii, împreună cu mine, care sunt șeful acestei echipe. Eu le transmit încredere într-o situație grea la nivel instituțional. Nu cred că în momentul în care intră pe teren se gândesc la problemele administrative.

 Asta le-am transmis toată săptămâna, că datoria noastră e să îndreptăm situația sportivă. Le-am transmis că e o situație gravă și sper să realizeze săptănâana asta. Avem nevoie de o victorie ca să ne liniștim și să legăm 3,4 meciuri pentru a urca în clasament”,  a comentat Contra. 

Clasament Liga 1:

VIDEO. EXCLUSIV Cosmin Contra anunță Apocalipsa la Dinamo: "Nu mi s-a oferit postul de a face eu toate cărțile la club!"

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.