Liga 1

Ilie Dumitrescu exclamă, după ce FCSB a ajuns pe primul loc în Liga 1: „E cel mai bun jucător din campionatul nostru!”

+54 Foto
Dennis Man e în mare formă la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 noiembrie 2020

Ilie Dumitrescu a analizat-o în amănunt pe FCSB, echipă care a devenit lider în Liga 1. „Mister” a explicat cine l-a impresionat cel mai mult și a făcut câteva remarci de natură tehnico-tactică.

„Va fi interesantă formula asta. Steaua caută un 9 ideal de doi-trei ani, și înainte dar și după plecarea Bizonului. Man a arătat bine ca 9 fals. A arătat bine și cu Vintilă, antrenor, în sistem 4-2-3-1, cu Tănase în spatele lui Coman și Man în față.

E, acum echipa acoperă mai bine cu Coman și cu Moruțan pe faza defensivă și cu Tănase în linia de mijloc din spatele atacanților, în sistemul 4-3-3. Apoi, în 4-3-1-2 ai rombul ăsta cu care poți surprinde de pe oricine. Așa i-a învins pe Craiova, spre exemplu. Au tonus, au ritm, au personalitate, e mare diferență față de sezonul trecut

Man este cel mai bun jucător din campionatul nostru. El merita să joace la naționala mare. L-a forțat pe Mirel Rădoi să-l ia la echipa mare. prin prestațiile de la FCSB dar și de la tineret”, a declarat Ilie Dumitrescu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

9 goluria reușit Dennis Man în actuala stagiune, el fiind la egalitate cu Florin Tănase, cel care are tot nouă reușite

De ce îl pregătește FCSB pe Man ca atacant

E foarte posibil ca noul lider al Ligii 1 să apeleze la varianta Dennis Man atacant central tocmai pentru a-l scoate din echipă pe Buș și pentru a-i face astfel loc în primul „11” și lui Moruțan

Mai ales după ce va reveni în echipă și Florinel Coman, trioul din față ar putea să fie Moruțan, Man, Coman, toți cei 3 fiind fotbaliști eligibili U21. Lor li s-ar adăuga alți 3 titulari născuți după 1 ianuarie 1998: portarul Vlad, închizătorul, unde FCSB are 3 variante, toate care respectă regula de tineret, Șut, Simion, Perianu, plus Darius Olaru.

FCSB - FC BOTOȘANI 4-1. VIDEO Narcis Răducan: „Nu mă surprinde scorul, FCSB este o echipă în creștere”

FOTO Imagini tari surprinse în încleștarea FCSB - FC Botoșani 3-1

+54 Foto
FOTO: Raed Krishan

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.