Liga 1

FOTO Partenera lui Juan Camara a venit în România după iubitul ei: „Suntem foarte fericiți la București” » Cum arată prietena fostului jucător de la Barcelona

+13 Foto
Yoli Yeste

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 noiembrie 2020

Juan Camara e doar una dintre „vedetele” transferate de Dinamo în această vară. Fost la Barcelona, mijlocașul a înscris un singur gol pentru „câini”, iar evoluțiile lui nu s-au ridicat mereu la nivelul CV-ului.

În viața privată, Juan Camara are mai multă stabilitate. Are o relație de mai mult timp cu superba brunetă Yoli Yeste. Aceasta s-a mutat la București, imediat după ce iubitul ei a semnat cu Dinamo. Cei doi sunt de nedespărțit, iar fotbalistul pare un romantic incurabil, fiind îndrăgostit până peste cap de atrăgătoarea sa parteneră.

+13 Foto
Iubita lui Juan Camara. Sursă foto: https://www.instagram.com/yoliyeste/
  • Iubita lui Juan Camara. Sursă foto: https://www.instagram.com/yoliyeste/

Juan Camara: „Eu și iubita mea suntem fericiți la București”

Juan Camara a început deja să-i prezinte iubitei sale principalele atracții turistice din România. Săptămânile trecute, fotbaliștii iberici ai „câinilor” s-au dus în gașcă, inclusiv cu consoartele, la Sinaia și la Bran.

Adevărul e că prima impresie despre Bucureșți a fost total incredibilă. Am venit într-un oraș mare, care are de toate. Mall-uri, parcuri, restaurante. Din ce-am văzut până acum, sunt fericit. Și eu, și iubita mea, care a venit cu mine. Suntem foarte fericiți”, mărturisea Juan Camara, într-un interviu acordat în luna septembrie.

Jucătorii lui Dinamo, derapaj la adresa rivalei FCSB! Înjurături la ziua lui Ante Puljic: „M*** Steaua!”

Vezi și alte știri despre iubitele fotbaliștilor de la Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.