Campionate

AC Milan - Hellas Verona 2-2. Ibrahimovic: „Penaltyul a fost catastrofal. Acum nu mai pot cere prelungirea contractului!”

Zlatan Ibrahimovic foto: Guliver/Getty Images

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 09 noiembrie 2020

Zlatan Ibrahimovic, autocritic după ce a scos remiza, răzbunând ratarea de la 11 metri cu golul din prelungiri, în remiza, 2-2 cu Hellas Verona: „Am obosit, n-am fost lucid și rău ca de obicei. Următorul i-l las lui Kessie”.

Ibrahimovic face și desface aproape tot în acest campionat la Milan. Nimeni în istoria clubului în ultimele 26 de sezoane nu reușise să înscrie consecutiv în șapte etape din Serie A. Zlatan poate însă, la peste 39 de ani! A scos castanele din foc în prelungiri, egalând cu capul și salvând seria pozitivă a rossonerilor, la 2-2 cu Hellas Verona. Suedezul alergase tot meciul după gol și avea pe conștiință o nouă ratare din penalty. Este a treia la rând, după episoadele Inter și Sparta Praga!

Zlatan, provocat de portar

Atacantul lui Pioli nu a ezitat să facă autocritica, la fel cum iese în față când este erou. „Penaltyul a fost un adevărat dezastru! Nu am fost lucid și rău ca de obicei, jucăm foarte mult și s-a resimțit oboseala. Azi nu m-am recunoscut. Următorul 11 metri i-l las lui Kessie. Și cu eroarea asta m-am pus rău cu conducerea, acum nu mai pot cere prelungirea contractului”, a glumit Zlatan. Portarul Silvestri, cel mai bun om al oaspeților pe San Siro, îl provocase: „L-ai ratat pe ultimul, nu-i așa?”.

3 penaltyuria ratat Ibrahimovici în acest sezon la Milan. E lider în Top 5 campionate ale Europei. Din ultimele șase, a greșit patru execuții

Ibrahimovic: „Aveam ceva cu mine”

Ibra a revenit asupra răbufnirii de la înlocuire în eșecul cu Lille (0-3) din Europa League: „Aveam ceva cu mine. Când îți intră efortul în cap nu mai ești mereu sută la sută. Programul e încărcat și foarte bine că vine pauza să-mi relaxez mintea. Dacă nu ești lucid în fața porții, nu îți iese nimic!”. Milan a remontat de la 0-2, dar a scăpat oportunitatea evadării la patru puncte la șefia Seriei A. 

14 victorii și cinci remizee seria rossonerilor în campionat, golaveraj 51-19, începută acum 8 luni

Titlul? Trebuie să avem mereu obiective, nu putem intra pe teren doar mulțumindu-ne să jucăm! Asta este filosofia mea.
- Zlatan Ibrahimovic, atacant AC Milan

Cele mai importante faze din AC Milan - Hellas Verona 2-2

Citește și alte știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.